Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Δεν του βγήκαν οι δοκιμές

Το Παραλίμνι επικράτησε 1-0 του Αρη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Ζέεφελντ. Ο Ρούσιας στο 89' με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Τα φιλικά είναι για να δοκιμάζουν οι προπονητές πράγματα και για να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα. Από την αναμέτρηση με το Παραλίμνι ο Σάκης Τσιώλης σίγουρα δεν θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος με όσα δοκίμασε, καθώς η ομάδα του σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, παρουσίασε προβλήματα στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια. Αυτοί ήταν και οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι "κίτρινοι" έμειναν για πρώτη φορά άσφαιροι με τον Ελληνα τεχνικό στον πάγκο τους.
Ο Αρης ξεκίνησε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή, έχοντας τον Φατί στην κορυφή και τον Τόχα πίσω. Ο πρώτος αν και έδειξε διάθεση, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο που του ανέθεσε ο Τσιώλης, ο οποίος ζητούσε συνεχώς η μπάλα να πηγαίνει στα πλάγια.
Οι παίκτες του Παραλιμνίου δεν άφηναν κενούς χώρους στα μετόπισθεν για να δράσουν οι αντίπαλοι τους, ωστόσο εκτός από μερικές αντεπιθέσεις δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν την εστία του Σηφάκη, ο οποίος χρειάστηκε να επέμβει λίγες φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Αν κάποιος ρίξει μία ματιά στην εξέλιξη του αγώνα θα διαπιστώσει πως οι ευκαιρίες που έγιναν ήταν λιγοστές και αυτό γιατί κυριάρχησαν τα πολλά λάθη και οι ημιτελές ενέργειες των παικτών των δύο ομάδων. Ωστόσο ο αγώνας δεν τελείωσε χωρίς γκολ, καθώς ο Ρούσιας με κεφαλιά στο 89' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία ήταν καλύτερη από τον Αρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: