Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Φουλάρει για τον Λάζο!!

Τα καλά νέα συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την προσθήκη των Χάινς-Λούκας-Χάουαρντ ήρθε χθες η μετακίνηση του Ματ Νίλσεν στην Κίμκι, σήμερα θα επισημοποιηθεί η απόκτηση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.
Φουλάρει για τον Λάζο!
Mέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν θετικές εξελίξεις με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.
Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Σκινδήλιας συνεχίζει τις επαφές με τους εκπροσώπους του Ελληνα σέντερ και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα ξεπεραστεί η υφιστάμενη οικονομική διαφορά. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θέλει πολύ τον Λάζο για να συμπληρώσει την τριπλέτα των σέντερ μαζί με τους Χάινς-Γλυνιαδάκη κι έχει επικοινωνήσει μαζί του, όπως άλλωστε και ο Βαγγέλης Αγγέλου.
Οι τρεις τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στην Ντιναμό Μόσχας και πλέον οι οικονομικές λεπτομέρειες θα κρίνουν το ενδεχόμενο νέας συνύπαρξής τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στις 400.000 ευρώ, αλλά δεν προτίθενται να δώσουν περισσότερα.
Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Ζήση, η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη ένεκα του συμβολαίου του με τη Σιένα. Ο ατζέντης του, Κιθ Γκλας, υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει πρόοδος στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά ακόμα και ο ίδιος αναγνωρίζει πως ο Ελληνας γκαρντ θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει μπάσκετ.
Η ουσία είναι πως και αυτό το ζήτημα θα κριθεί από τα οικονομικά δεδομένα. Οι Ιταλοί θέλουν να «κερδίσουν» κάτι από την αποδέσμευσή του, αλλά ως στιγμής ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πληρώσει αποζημίωση για να τον αποκτήσει. Ο Ζήσης χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα και, αν βρει τη λύση, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τον ερχομό του.
Αυτός που ήδη βρίσκεται στην Αθήνα είναι ο Ματ Χάουαρντ. «Ξέρω ότι θα παίξω για έναν προπονητή-θρύλο» είπε κατά τη χθεσινή του άφιξη για τον Ιβκοβιτς ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος πέρασε χθες ένα μέρος των ιατρικών εξετάσεων και, αφού τις ολοκληρώσει σήμερα, θα περιηγηθεί στην Αθήνα κι αύριο θα επιστρέψει στην Αμερική.
Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι», αφού επιβεβαιώσουν πως είναι καθαρές οι εξετάσεις του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, θα καταβάλουν τα 250.000 ευρώ στη Λιέτουβος Ρίτας και θα ανακοινώσουν την απόκτησή του για τρία χρόνια.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: