Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αρχίζει να «χτίζει» ο ΠΑΟΚ!!

Τις πρώτες κινήσεις για το «χτίσιμο» του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν έκανε η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ. Θετικό το κλίμα με Γκόμεζ και Καλμαζίδη. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για Χιμένες.

Αρχίζει να «χτίζει» ο ΠΑΟΚ
Μια ονειρεμένη χρονιά τελείωσε με την κατάκτηση του νταμπλ απ’ το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με την διοίκηση της ομάδας να προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη μέρα.

Ο Γιώργος Ανδρέου ανακοίνωσε χθες πως οι νταμπλούχοι θα δώσουν κανονικά το παρών στο Champions League της επόμενης περιόδου, γεγονός που αναμφισβήτητα δείχνει την πρόθεσή της διοίκησης να συνεχίσει να πορεύεται σε υψηλό επίπεδο.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να παίξει καταλυτικό παράγοντα και στις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει για ανανεώσεις παικτών, αλλά και του προπονητή. Ο Γιάννης Καλμαζίδης έχει περάσει ήδη απ’ το γραφείο του προέδρου, με τις πρώτες επαφές να είναι σε θετικό κλίμα.

Ο προπονητής που οδήγησε το τμήμα στις πρώτες μεγάλες του επιτυχίες θα έχει εκ νέου συνάντηση με τον πρόεδρο την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι για επίτευξη συμφωνίας.

Η παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη, μάλιστα, αναμένεται να αποτελέσει παράγοντα παραμονής και για παίκτες που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν να συνεργάζονται σε υψηλό επίπεδο με τον Έλληνα προπονητή.

Τα δεδομένα για Γκόμεζ και Χιμένεζ
Ο Γιώργος Ανδρέου έχει ξεκινήσει τις επαφές του με παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας, με τον Ερνάντο Γκόμεζ να είναι ένας απ’ τους πρώτους που πέρασε απ’ το γραφείο του.

Ο Βενεζουελάνος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας και, αφού εξοφλήθηκε για την περσινή χρονιά, είχε μια πρώτη συζήτηση για την πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Η διοίκηση ξεκαθάρισε την πρόθεσή της να κρατήσει τον Γκόμεζ στο ρόστερ της, με τον παίκτη να δείχνει κι αυτός θετικός. Στην πρώτη συζήτηση για το οικονομικό, βέβαια, υπήρχε χάσμα, όμως οι επαφές θα συνεχιστούν και δεν αποκλείεται να βρεθεί σύντομα λύση, με δεδομένη τη θέληση των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί. Σημαντικό παράγοντα, πάντως, για την παραμονή του αποτελεί να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να έχει υψηλούς στόχους.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χαβιέ Χιμένεζ, τα δεδομένα είναι πιο δύσκολα, εφόσον το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους δεν περνάει μόνο απ’ τις δύο πλευρές, αλλά πρωτίστως πρέπει να δώσει το «οκ» η κουβανική ομοσπονδία, με το τοπίο να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: