Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ο Λάμπερτ κοστολογεί τον Μπεντέκε!

Το καλοκαίρι θα είναι καυτό τόσο για την Άστον Βίλα όσο και για τον Κριστιάν Μπεντέκε, ο οποίος αποτελεί ήδη στόχο των «μεγάλων» συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πολ Λάμπερτ, ο οποίος τον έφερε στο Μπέρμιγχαμ, τον κοστολογεί πάντως πάνω από τα 30 εκ. λίρες.
Ο Μπεντέκε εντυπωσιάζει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και ήδη Τσέλσι, Αρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να επιθυμούν την απόκτησή του. Ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος με τα κρίσιμα γκολ που έχει σημειώσει τις τελευταίες αγωνιστικές, προσπαθεί να κρατήσει μόνος του την Άστον Βίλα στην κατηγορία, σύντομα θα αποχωρήσει από το Μπέρμιγχαμ για έναν μεγαλύτερο σύλλογο ωστόσο ο Λάμπερτ τόνισε σε δηλώσεις του ότι η τιμή του μπορεί να ξεπεράσει τα 30 εκ.
«Ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να πετύχει αυτός ο παίκτης. Εγώ τον έφερε στην Άστον Βίλα και θα ήταν κρίμα να πουληθεί μόνο για 30 εκ. Πολλές φορές είχα συζητήσει μαζί του και του είχα πει να μείνει μερικά χρόνια στην ομάδα μέχρι να φτιάξει το όνομά του και στη συνέχεια να αποχωρήσει για όποιον σύλλογο επιθυμεί. Αν θέλει μπορεί να το κάνει και αυτό το καλοκαίρι όμως η Βίλα είμαι σίγουρος ότι δεν θα τον πουλήσει παρά μόνο αν πάρει τα χρήματα που επιθυμεί» τόνισε ο Λάμπερτ στο Sky Sports.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: