Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

«Μισός» Παναθηναϊκός, αλλά με νέους!!

Διαμαντίδης, Φώτσης και Γιάνκοβιτς έμειναν Αθήνα και δεν ταξίδεψαν για Ρόδο -όπου ο Παναθηναϊκός θέλει δεύτερη νίκη για πρόκριση-, ωστόσο στην αποστολή βρίσκονται οι Κούπερ και Μόργκαν!

«Μισός» Παναθηναϊκός, αλλά με νέους!
Με πολλές απουσίες, αλλά και νέα πρόσωπα ταξιδεύει για Ρόδο ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι το Σάββατο φιλοξενούνται απ’ τον Κολοσσό και θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 2-0 και να περάσουν στα ημιτελικά της φετινής Α1.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, όμως, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα ‘χει αρκετά «θέματα» να διαχειριστεί. Ο Αντώνης Φώτσης έμεινε Αθήνα λόγω προσωπικού προβλήματος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης το ίδιο λόγω μικροενοχλήσεων στο γόνατο (όπου κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρουν με τη συμμετοχή του), ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς εξίσου λόγω θλάσης στο δεξί μηρό, ενώ μια απ’ τα ίδια και για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που αναρρώνει απ’ την γαστρεντερίτιδα.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, υπάρχουν αρκετά «κενά» στην 12άδα και μερικά εξ’ αυτών θα καλυφτούν απ’ τα νέα αποκτήματα του τριφυλλιού. Οι Ντι Τζέι Κούπερ και Ρεϊμάρ Μόργκαν βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή και λογικά θα κάνουν ντεμπούτο. Υπενθυμίζεται πως μετά την μεταγραφή τους στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι δύο Αμερικανοί παρακολούθησαν με τις φόρμες τους απ’ την άκρη του πάγκου το πρώτο ματς με τους Ροδίτες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: