Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Πελεγκρίνι: «Θα μείνει στη Σίτι ο Αγκουέρο»

Κάτοικος Μάντσεστερ θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι και προσέθεσε ότι είναι μεταξύ των πέντε καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

Πελεγκρίνι: «Θα μείνει στη Σίτι ο Αγκουέρο»
Δεν το κουνάει από το Μάντσεστερ ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας στην Αγγλία διανύει ο Αργεντινός επιθετικός έχοντας σημειώσει 25 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα και συνολικά 31 σε 40 συμμετοχές με τη φανέλα των «πολιτών» και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Premier League. Έτσι, δεν αποκλείεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως φημολογείται έντονα.

Όμως, ο προπονητής της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πουλήσει η ομάδα το μεγάλο τους αστέρι και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους πέντε παίκτες στον κόσμο.

«Δεν είμαστε μία ομάδα που πουλάει και νομίζω ο Σέρχιο είναι πολύ ευτυχισμένος εδώ και δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει. Πιστεύω πως ο Σέρχιο είναι ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Ακόμα, ο Χιλιανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν τονίζοντας πως η Τσέλσι πήρε το πρωτάθλημα λόγω της σταθερότητάς της.

«Του χρόνου πρέπει να κάνουμε μερικές αλλαγές. Δε νομίζω πως είμαστε πολύ μακριά από την Τσέλσι ή τις άλλες ομάδες. Στα παιχνίδια που αντιμετωπίσαμε την Τσέλσι δεν είδα μία καλύτερη ομάδα από μας. Αλλά ήταν πιο σταθεροί και γι’ αυτό πήραν τον τίτλο. Χάσαμε πολλούς πόντους, περίπου 9 ή 10, απέναντι σε ομάδες που δεν είναι μικρές, αλλά βρίσκονται στις θέσεις υποβιβασμού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: