Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Κατσικάρης: «Αυτά να προσέξει ο Ολυμπιακός»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ανέλυσε τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επισημαίνει τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι ερυθρόλευκοι.

Κατσικάρης: «Αυτά να προσέξει ο Ολυμπιακός»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ανέλυσε τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επισημαίνει τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι ερυθρόλευκοι.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Φώτη Κατσικάρη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βάιο Τσούτσικα, Σωτήρη Κωσταβάρα…

-τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός:

«Μακάρι να ήταν μόνο ένα πράγμα… Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ελέγξει ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρώτα την άμυνα… Πρέπει ο Ολυμπιακός να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά όπως συμβαίνει από την στιγμή που έχει αναλάβει την ομάδα ο Σφαιρόπουλος. Ξέρουμε ότι η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ ταλέντο και μπορεί να σκοράρει εύκολα. Μαζί με αυτό θα βάλω και το πόσο θα αντέξουν οι δύο ψηλοί του Ολυμπιακού
Η ΤΣΣΚΑ είναι καλή και στην άμυνα… Είναι γρήγορη, με δυνατά κορμιά και όταν παίζει άμυνα συγκεντρωμένα, τότε δύσκολα της βάζεις καλάθια. Είπαμε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει άμυνα αλλά πρέπει να σκοράρει. Να ελέγξει τα ριμπάουντ και τον ρυθμό. Σε ένα τέτοιο ματς είναι καθοριστικά σημεία τα ριμπάουντ και τα λάθη. Περιμένω να δούμε ένα σκορ με 70-75 πόντους περίπου ανάλογα με την άμυνα του Ολυμπιακού.

-για το… μυστικό του Ολυμπιακού:
Είναι το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι μια ομάδα έμπειρη πιο έμπειρη ίσως από όλες εδώ στη Μαδρίτη. Πρέπει να είναι αποτελεσματική στην άμυνα και στην επίθεση και θα χρειαστούν και άλλοι παίκτες εκτός του Σπανούλη ή του Πρίντεζη που συνήθως είναι οι πρώτοι σκόρερ, να σκοράρουν..

-για τον ρόλο του Τεόντοσιτς
Εμείς έχουμε μια εικόνα του, αλλά έχει ωριμάσει από πέρσι. Παίζει ρόλο και η παρουσία του Ντε Κολό στην ομάδα πια. Είναι ίσως ο παίκτης ο οποίος έχει αλλάξει την εικόνα της ΤΣΣΚΑ.

-Τι έχει παραπάνω αυτή η ομάδα της ΤΣΣΚΑ:
Έχουμε δει ότι ο Ιτούδης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη φιλοσοφία του παιχνιδιού και στην τακτική. Έχουν καλή ψυχολογία. Και προφανώς σε αυτά έχουν παίξει ρόλο η παρουσία του Δημήτρη.
Ο Δημήτρης ήταν γνωστό ότι είχε περισσότερες αρμοδιότητες με τον Ομπράντοβιτς. Περισσότερες από αυτές που ο απλός κόσμος μπορούσε να φανταστεί.

-για τον αγώνα: Ρεάλ – Φενέρ
Τεράστια πίεση για τη Ρεάλ για να πάρει το τρόπαιο μετά από 20 χρόνια. Ειδικά μετά από ό,τι έγινε στο ποδόσφαιρο. Αγωνιστικά πιστεύω ότι η Φενέρ θα θέλει να σταματήσει τον ρυθμό. Τα ριμπάουντ και εδώ θα παίξουν ρόλο. Το σημαντικό θα είναι το ποιος θα επιβάλλει τον ρυθμό. Εάν η Φενέρ το καταφέρει σε αυτόν τον τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: