Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

«Να μην πάει χαμένη η χρονιά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας και μίλησε μεταξύ άλλων για τα πλέι – οφ της Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Εθνική Ελλάδας του 2004:
 «Χαρήκαμε που πήγαμε σε μια τέτοια εκδήλωση με τόσο κόσμο και ήταν πολύ ευχάριστο που είδαμε τόσα γυναικόπαιδα. Ένα παιδί έκανε μια ευχή και όλον αυτόν τον κόσμο τον ένωσε το ποδόσφαιρο. Το παιδί πέρασε πάρα πολλά και όλοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Όταν είδαμε τα παιδιά στο ΑΧΕΠΑ και καταλάβαμε τι αγώνα δίνουν, είχαμε δάκρυα στα μάτια. Ο ίδιος ο κ. Σαββίδης δίνει κάποια λεφτά για να πληρωθούν κάποιοι γιατροί για κάποιες ειδικές θεραπείες. Ήταν απίστευτα αυτά που ζήσαμε και είδαμε παιδιά που παραδίδουν μαθήματα ψυχής».
Για το παιχνίδι που έπαιξαν οι βετεράνοι:
«Παίξαμε ένα παιχνίδι με ποδοσφαιριστές που έπαιξαν Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό και Φωστήρα. Μαζεύτηκαν πάλι πολλά παιδιά και παίξαμε. Την Δευτέρα έχουμε ένα παιχνίδι στον Μακεδονικό και την άλλη Δευτέρα θα παίξουμε στη Κοζάνη σε ένα παιχνίδι για παιδιά με κινητικές ανάγκες. Θέλουμε να βοηθάμε όσο και όπου μπορούμε».
Για τα πλέι – οφ:
«Φέτος, η χρονιά ήταν ευκαιρία. Ελπίζω να μην πάει χαμένη η χρονιά και να βρούμε το ρυθμό που είχαμε στον πρώτο γύρο. Ελπίζω να κάνουμε περήφανο τον μεγαλομέτοχο και να πάρουμε την πρώτη θέση. Νομίζω πως μπορεί αυτή η ομάδα να τα καταφέρει. Επίσης, εύχομαι να γυρίσει και ο κόσμος στη Τούμπα και να εμπνευστεί μετά από την αποπληρωμή των χρεών. Το γεμάτο γήπεδο δίνει δύναμη και αλλιώς η ατμόσφαιρα είναι πολύ κρύα. Εμείς όταν παίζαμε ακόμα και στην προπόνηση είχαμε 8.000 κόσμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: