Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

«Ο πλήρης φάκελος, διαπίστευση των φιλοδοξιών του κ. Θεοδωρίδη»

Ο Αγροτικός Αστέρας εξασφάλισε την άδεια συμμετοχής στη Football League της επόμενης περιόδου.

Η διοίκηση των «σταχυοφόρων» εξέδωσε ανακοίνωση και τόνισε ότι η πληρότητα του φακέλου αναδεικνύει τη λειτουργική αρτιότητα της ΠΑΕ και αποτελεί διαπίστευση της δυναμικής και των φιλοδοξιών του ιδιοκτήτη, Ηλία Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι εξασφάλισε την άδεια από την Ε.Π.Ο. για τη συμμετοχή της στις εγχώριες διασυλλογικές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ο φάκελος αδειοδότησης κατέθηκε εμπρόθεσμα και η έγκριση του πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του αρμόδιου οργάνου της Ε.Π.Ο., αποδεικνύοντας ότι πληρεί τα απαραίτητα κριτήρια (α) νομικού, (β) οικονομικού, (γ) αθλητικού, (δ) διοικητικού και (ε) υποδομικού περιοχομένου.

Ο βαθμός πληρότητας του φακέλου και η έγκριση του χωρίς χρονικές προστριβές, αναδεικνύουν τη λειτουργική αρτιότητα της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας και αποτελούν διαπίστευση της δυναμικής και των φιλοδοξιών του ιδιοκτήτη της, κ. Ηλία Θεοδωρίδη.

Τη διαδικασία σύνταξης του φακέλου και συνεργασίας με τα αρμόδια όργανα αδειοδότησης ανέλαβαν τα στελέχη της Π.Α.Ε., ο υπεύθυνος αδειδότησης Χατζηγεωργιάδης Παύλος, ο νομικός σύμβουλος Χατζηιωάννου Θεόδωρος, ο λογιστής Γιαμαλίδης Σωτήρης και η γραμματέας Παυλίδου Μαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: