Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ προ πολλού γύρισε σελίδα...»

Κάλεσμα στους οπαδούς της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα στο επικείμενο παιχνίδι με τον Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ απεύθυνε ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος.

Αγγελόπουλος: «Η ΑΕΚ προ πολλού γύρισε σελίδα...»
Το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ εν όψει του κρίσιμου αγώνα που δίνει η ομάδα με τον Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο έστειλε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα με κάθε τρόπο.

«Δεσμεύομαι, ότι τα καλύτερα έρχονται για το παρόν και το μέλλον της», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Η ανακοίνωση

«Φίλοι της ΑΕΚ

Η ομάδα μας δίνει το ερχόμενο Σάββατο τον πιο σημαντικό μέχρι στιγμής αγώνα της. Είναι αυτονόητο, ότι θέλουμε τον κόσμο μας πιο πολύ από ποτέ να στηρίξει μαζικά τη «Βασίλισσα» για να ισοφαρίσει την σειρά των αγώνων με τον Άρη, για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «4» της Basket League.

Όταν έλαβα την απόφαση να ασχοληθώ με την ΚΑΕ ΑΕΚ ήξερα εκ των προτέρων, ότι δύναμη μας παραμένουν οι οπαδοί μας. Η διοίκησή μας έχει αποδείξει, ότι κάνει το καλύτερο δυνατόν προκειμένου η «Βασίλισσα» να ενισχυθεί και ξαναγίνει αντάξια του ονόματος και της Ιστορίας της. Δεσμεύομαι, ότι τα καλύτερα έρχονται για το παρόν και το μέλλον της. Η αγωνιστική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί όμως. Θέλουμε τους οπαδούς μας να βοηθήσουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Με τη φωνή τους και την φυσική παρουσία τους. Ώστε η ΑΕΚ να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη, που θα μας στείλει στην Θεσσαλονίκη.

Θέλω να θυμίσω, ότι η ομάδα μας ξεκίνησε κάτω από αντίξοες συνθήκες την εφετινή περίοδο και έφτασε να διεκδικεί με αξιώσεις υψηλές θέσεις, και σ’ αυτό συνέβαλε αποφασιστικά και ο υπέροχος κόσμος της. Είναι απαραίτητη, λοιπόν, για άλλη μία φορά η παρουσία των οπαδών μας το Σάββατο. Για να επιβραβεύσουν την προσπάθεια όλων όσοι αγωνίζονται στη «Βασίλισσα».

Φίλοι της ΑΕΚ, η γκρίνια δεν έχει θέση στην ομάδα μας. Η ΑΕΚ προ πολλού γύρισε σελίδα...

Η διοίκησή μας εργάζεται ήδη για την ερχόμενη περίοδο, όπου στόχος μας θα είναι η επιστροφή σε κορυφαίες θέσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η πορεία μας έχει προκαθορισθεί. Και δεν αλλάζει. Καλώ τους οπαδούς μας να κάνουν υπομονή. Προς το παρόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Αποτελεί ιστορικό μας καθήκον...
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: