Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Μπεργκ; Παρών!!

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου τέθηκε την Παρασκευή ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πλέον ανεβάζει στροφές εν όψει των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Προληπτικά εκτός ο Πέτριτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Μπεργκ; Παρών!
Με μία ευχάριστη ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος είναι η συμμετοχή του Μάρκους Μπεργκ για πρώτη φορά στο κανονικά πρόγραμμα του «τριφυλλιού», αφού ο Σουηδός φορ ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία το προηγούμενο διάστημα.

Πλέον ο διεθνής άσος θα ανεβάσει στροφές για να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι στην έδρα των Αρκάδων. Ωστόσο, υπήρξε και ανησυχία με τον Μλάντεν Πέτριτς.

Ο Κροάτης επιθετικός αποχώρησε προληπτικά, αφού αισθλάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν ήθελαν οι «πράσινοι» να ρισκάρουν μαζί του. Από την πλευρά τους, οι Νίνης, Κλωναρίδης και Πράνιτς ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες έκαναν ζέστα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: