Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Παπαλουκάς: «Φαβορί η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»

Τον πρώτο λόγο στην ΤΣΣΚΑ δίνει ο Θοδωρής Παπαλουκάς απέναντι στον Ολυμπιακό υπενθυμίζοντας, ωστόσο, πως οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν χωρίς πίεση και είναι επικίνδυνοι.

Παπαλουκάς: «Φαβορί η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»
Η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ οδηγεί τον Θοδωρή Παπαλουκά στην εκτίμηση πως είναι το πρώτο φαβορί για τον αποψινό ημιτελικό, ωστόσο η έλλειψη άγχους του Ολυμπιακού τον καθιστά υπολογίσιμη δύναμη. Ο παλαίμαχος γκαρντ, που αποτελεί και το πρόσωπο της Ευρωλίγκας πλέον μίλησε για τους παράγοντες που μπορεί να κρίνουν τον μεγάλο αγώνα.

Αναλυτικά, ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για:

-το ποιον υποστηρίζει στο Final Four: «Υποστηρίζω τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Είναι κρίμα που συναντώνται στον ημιτελικό. Θα ήθελα να αναμετρηθούν στον τελικό».

-τις εκτιμήσεις του για τον ημιτελικό:

«Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ είναι φαβορί. Έχουν ένα τρομερό σε ποιότητα ρόστερ, που κινείται γύρω από τις εντολές του Δημήτρη Ιτούδη. Σε κάθε θέση έχουν 2-3 παίκτες κλάσης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει τόσο δυνατό πάγκο, αλλά αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο. Όλα θα κριθούν σε ένα ματς, η πίεση είναι μεγάλη και στην ΤΣΣΚΑ το ξέρουν καλά αυτό. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τέτοια πίεση».

-το match up Πρίντεζη-Βοροντσέβιτς:

«Η αποστολή του Βοροντσέβιτς δεν θα είναι εύκολη. Ο Πρίντεζης είναι σε εξαιρετική φόρμα. Το έδειξε στα ματς με την Μπαρτσελόνα. Θα έχει όμως και ο ίδιος δύσκολο έργο με τους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ».

-την άμυνα του Ολυμπιακού:

«Έχει μια από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα. Όλες οι ομάδες όμως έχουν καλή άμυνα στο Final Four. Θα ξεχώριζαν τον Ντάνστον, ένας παίκτης που βοηθά όλη τη λειτουργία της άμυνας και ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία του Σφαιρόπουλου».

-την παρουσία του Κιριλένκο:

«Η επιστροφή του ήταν μεγάλη υπόθεση. Είναι ο ηγέτης της ΤΣΣΚΑ και μπορεί να είναι καθοριστικός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο με αυτόν να πλησιάσει ο αντίπαλος κοντά στο καλάθι, ενώ είναι πολύ καλός και στην επίθεση».
-τις κακές εμφανίσεις του Τεόντοσιτς στα μεγάλα ματς: «Ίσως φταίει η πίεση που έχει όλη η ομάδα. Ο Μίλος είναι σούπερ παίκτης, αλλά δεν μπορεί να κρίνει κάθε φορά τα παιχνίδια μόνος του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: