Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

«Δεν στέκουν οι καταγγελίες»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός νομικός και εκπρόσωπος του Γιώργου Λαναρή και της Βέροιας, ο  Αργύρης Λίβας και μίλησε για την υπόθεση της Βέροιας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν κινδυνεύει η Βέροια με υποβιβασμό:
«Θεωρητικά με βάση τις διατάξεις ναι αλλά μετά την διαδικασία θεωρώ πως θα είναι απίθανο να δοθεί οποιαδήποτε ποινή στην ομάδα και στα δύο φυσικά πρόσωπα. Αποδείξαμε πως οι καταθέσεις Καλαιτζίδη και Γεωργέα δεν είναι αληθής. Ο ίδιος ο Καφές πήγε στον ανακριτή και δήλωσε πως ήταν τραυματίας και πως αποχώρησε επειδή είχε πρόβλημα τραυματισμού ενώ ο Γεωργέας είπε πως βγήκε αλλαγή για άλλον λόγο. Οι δύο καταθέσεις είναι εντελώς διαφορετικές. Επίσης, στην κατάθεση Καλτσά βλέπουμε τον ποδοσφαιριστή να κάθεται δίπλα στον Καφέ και να μην του λέει τίποτα».
 Για τον Λαναρή:
«Το παιδί καταστρέφεται γιατί μόνο αυτή την δουλειά ξέρει να κάνει. Το παιδί δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση και καταστρέφεται».
Για το τι δήλωσε ο Αρβανιτίδης:
«Η διαδικασία ήταν να γίνει στις 13:30 όμως η εκδίκαση έγινε στις 16:00 και εγώ έφυγα στις 17:00. Ότι ξέρω πως έχει πει ο κ. Αρβανιτίδης είναι από πληροφορίες. Είχα συζητήσει με τον κ. Αρβανιτίδη και όντως είπε πως αυτά τα κάνει ο κ. Καλαιτζίδης γιατί ο κ. Αρβανιτίδης ενδιαφερόταν για τον Άρη».
Για τους λόγους που εμφανίστηκαν οι Γεωργέας και Καλαιτζίδης μετά από δυόμιση χρόνια:
 «Η έδρα ρώτησε και εμένα γιατί να έρθουν ο Γεωργέας και ο Καλαιτζίδης μετά από δυόμιση χρόνια αλλά αυτή η ερώτηση πρέπει να γίνει αλλού. Η ερώτηση πρέπει να είναι άλλη, αφού έγιναν αυτά στις 6 Ιανουαρίου όλα αυτά γιατί δεν έφυγαν από την ομάδα»;
Για τα λεφτά που παίχτηκαν στο στοίχημα στο παιχνίδι:
«Η κατάθεση του κ. Παναγόπουλου δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο. Οι 150.000 ευρώ στην νίκη του Ολυμπιακού και οι 500.000 ευρώ στο «over» δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Με τις 11αδες και τις ομάδες που έπαιζαν τι θα έπαιζε ο καθένας; Αν είχαν «φτιάξει» το παιχνίδι γιατί να μην το έκαναν «under»; Το ποσό που αναφέρει ο κ. Παναγόπουλος δεν είναι καθόλου απαγορευτικό. Εγώ έχω καταλάβει ότι δεν μπορεί να έχουν συμβεί αυτά που καταγγέλλουν ο Καλαιτζίδης και ο Γεωργέας για πάρα πολλούς λόγους».
Για το τι προβλέπει ο κώδικας:
«Αν δεν εμπλέκονται τρεις ποδοσφαιριστές ένα παιχνίδι δεν θεωρείται χειραγωγημένο. Έτσι λέει ο κώδικας».
Για το πότε θα βγει η απόφαση:
«Έχει βγει μια φημολογία για την Τρίτη αλλά η απόφαση μπορεί να βγει ακόμα και σήμερα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: