Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Γκούμας: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ανερχόμενη δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου» (audio)

Στο Metropolis 95, 5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Γκούμας! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων μίλησε για τον φιλανθρωπικό αγώνα που έλαβε χώρα στο Γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τετάρτης ανάμεσα στην χρυσή ομάδα του 2004 και την ομάδα του ΠΑΟΚ, για την μάχη τον πλέι-οφ αλλά και για την ομάδα του ΠΑΟΚ, που είναι η ανερχόμενη δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως τόνισε χαρακτηριστικά! 



Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μεγάλη τιμή να φοράς την φανέλα της Εθνικής ομάδας και να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο στο στήθος. Ειδικά όταν παίζεις για ένα φιλανθρωπικό σκοπό, είναι χαρά για εμάς που τιμήσαμε τον Χρυσοβαλάντη και κάναμε το όνειρο του πραγματικότητά. Αναπολήσαμε παλιές καλές στιγμές της Πορτογαλίας με τα παιδιά του 2004. Αποφασίσαμε όπως το καθιερώσουμε αυτό που έγινε την Τετάρτη και πριν ένα μήνα στην Κύπρο».

Για τα πλέι οφ και για το ποιος είναι φαβορί: «Oι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, θα παίξουν όλα ρόλο στο ποιος θα πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. θα μετρήσει το βάθος και των τεσσάρων ομάδων, μην ξεγράφετε τις άλλες δύο ομάδες. Όποια ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, θα κόψει πρώτη το νήμα. Δεν υπάρχει φαβορί. Όποια πρόβλεψη και να κάνουμε δεν είναι ασφαλής. Κλειδί είναι τα πρώτα παιχνίδια».

Η γνώμη του για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολύ σύντομα θα είναι ικανός να πάρει και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: