Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

«Να βοηθήσουμε τον μικρό Γιώργο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής, Χρήστος Κωνσταντινίδης και μίλησε για το φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα παίξουν οι βετεράνοι στην Έδεσσα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Μας προτάθηκε να κάνουμε έναν αγώνα και δεν μπορούσαμε να πούμε όχι. Οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Ελλάδας θα πάμε αύριο στην Έδεσσα για να βοηθήσουμε ένα εξάχρονο παιδάκι που χρίζει ανάγκη μιας επέμβασης. Θα έρθουν πολλά παιδιά όπως ο Γαλακτερός, ο Πρέλεβιτς και άλλοι πολλοί. Θέλουμε να γίνει ένας ξεχωριστός αγώνας. Κόουτς θα είναι φυσικά ο Ιωαννίδης που δεν θέλει να… χάνει ούτε στο τάβλι! Σε ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα είχε μπει και είχε κάνει παρατήρηση στον διαιτητή! Εγώ πιστεύω πως το Καλοκαίρι θα είναι και σε ομάδα»!
Ο Βασίλης Τουτσίδης από το ΓΑΣ Έδεσσας τόνισε:
«Ο αγώνας γίνεται για να ενισχυθεί ο μικρός Γιωργάκης που πρέπει να κάνει μια σειρά επεμβάσεων. Θα γίνει αύριο στις 18:00 στο και θα παίξουν οι βετεράνοι με την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας. Το γήπεδο παίρνει γύρω στα 600 άτομα αλλά έχουμε ανοίξει τους χώρους για να έρθουν και παραπάνω. Το εισιτήριο είναι πέντε ευρώ και έχουμε ανοίξει και έναν λογαριασμό για την στήριξη της οικογένεια του παιδιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους βετεράνους που πηγαίνουν παντού».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: