Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Να γιατί ο Αλαφούζος τα χώνει στον Μαρινάκη!!

Ποιο είναι το επικοινωνιακό παιχνίδι του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και τι πραγματικά συμβαίνει με Μελισσανίδη και Σαββίδη; Ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον SportDog... Ο Αλαφούζος δεν έχει σταματήσει να τα χώνει στον Μαρινάκη. Γιατί; Δύο είναι οι λόγοι. Πρώτον, διότι θεωρεί "εγκέφαλο" του παρασκηνίου τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού. Δεύτερον, διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, με τις διαρκείς προσωπικές επιθέσεις σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού, αισθάνεται αδύναμος. Ανίκανος να σταματήσει, να περιορίσει την εγκληματική, όπως χαρακτηρίζει, δράση του αντιπάλου του.
Όλη, λοιπόν, η δύναμη πυρός από το οπλοστάσιο του Γιάννη Αλαφούζου εξαντλείται σ΄ ένα δημόσιο κατηγορώ εναντίον του Μαρινάκη. Ταυτόχρονα στο επικοινωνιακό παιχνίδι του ο Αλαφούζος περνάει το μήνυμα στον κόσμο ότι δεν είναι μοναχικός σταυροφόρος της κάθαρσης, ότι έχει σύμμαχο τον Ιβάν Σαββίδη. Και τον Δημήτρη Μελισσανίδη από τότε που αυτός επέστρεψε στην ΑΕΚ.
Δεν το συζητάμε ότι εδώ και δύο χρόνια ο Σαββίδης τον έχει στο σημάδι του τον Μαρινάκη, άλλο ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αποφεύγει πλέον να καταφερθεί σε βάρος του εφοπλιστή. Ο Ρώσος θεωρεί πάντα "κατάρα" την παρουσία του Μαρινάκη στο πρωτάθλημα.
Το ίδιο και ο Μελισσανίδης. Ούτε να ακούσει για Μαρινάκη. Ας αφήσουμε, όμως, τις μαλακίες του Κοντονή Σταύρου και τη χωρίς αποτέλεσμα ρητορική του Αλαφούζου. Είναι μάλλον απίθανο και να σκεφθεί κάποιος, όχι και να τολμήσει, να "ενοχλήσε" την ΑΕΚ με την επιστροφή της στο μεγάλο πρωτάθλημα.
Το ότι οι Τίγρης, Ιβάν και Αλαφού αντιμετωπίζουν σαν εχθρό, όχι απλά σαν αντίπαλο τον Μαρινάκη, δεν σημαίνει ότι οι τρεις τους είναι ...σύμμαχοι. Αστεία πράγματα. Κανένας δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Και ο καθένας από τους τρεις γνωρίζει πολύ καλά πόσο εμπιστοσύνη ....δεν έχει στον άλλον.
Μια στιγμή. Μην παρεξηγηθούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι πονηρό ανάμεσα στους τρεις. Ότι, δηλαδή, κάποιος να φοβάται ότι θα του τη φέρει ένας από τους δυο. Άλλο αυτό.

ΓΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ την έπεσε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr 
Η αλήθεια είναι ότι ο Μελισσανίδης δεν ήθελε να τον συναντήσει. Να τον δεχθεί στο γραφείο του. Και παρ' ό, τι χρόνια στο πεζοδρόμιο ο μίστερ Aegean εντυπωσιάστηκε, σχεδόν προβληματίστηκε που παραπιεζόταν, μάλιστα και από πρώην υπουργό, εκτός και κάποιων άλλων, «να τα πει» μ' έναν «σεσημασμένο» της ποδοσφαιρικής πιάτσας, πιο σωστά του παρασκηνίου.
Καταλάβαινε πολύ καλά ο Μελισσανίδης γιατί τον ήθελε ο άλλος. Ψάχτηκε, όμως, γιατί ο εν λόγω πονηρός γάτος, και πολύ επώνυμος εδώ και χρόνια είχε την «κάλυψη» ανθρώπων κυριλάτων εκτός ποδοσφαίρου.
Τι μπορεί να συμβαίνει αναρωτήθηκε το αφεντικό της ΑΕΚ και τελικά είπε οκέυ να δεχθεί τον τύπο που βέβαια στερείται οπαδικής πατρίδας.
Ανάμεσα στις γουλιές από μωλτ ουίσκυ σε βαρύ ποτήρι ο Μελισσανίδης ήρεμα, ευγενικά ξεκαθάρισε στον άλλον.
«Δεν μ' ενδιαφέρει κανένα «σέρβις». Η ΑΕΚ θα παίξει στο πρωτάθλημα χωρίς «βοήθεια». Και γιατί δεν θέλουμε να μπλέξουμε σε βρωμοδουλειές, και γιατί ποντάρουμε πολλά όταν το παιχνίδι γίνεται στο φίφτυ-φίφτυ».

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: