Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Τα «σκάει» η Γιουνάιτεντ για τον Κέιν!

Πρόταση ύψους 45 εκ. λιρών για την απόκτηση του Χάρι Κέιν ετοιμάζει ο Λουίς Φαν Χάαλ, τοποθετώντας τον Άγγλο στράικερ της Τότεναμ στη θέση Νο1 των μεταγραφικών στόχων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για φέτος το καλοκαίρι.
Ο Μέμφις Ντεπάι αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή των «κόκκινων διαβόλων». Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να κάνει ακόμη τέσσερις μεταγραφές πρωτοκλασσάτων παικτών. Έναν κεντρικό αμυντικό, έναν δεξιό μπακ, έναν κεντρικό μέσο και έναν επιθετικό. Ο τελευταίος είναι ο Χάρι Κέιν. Ο 21χρονος άσος της Τότεναμ, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στο πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολλανδού, με τη Γιουνάιτεντ να «ψωνίζει» ξανά από την Τότεναμ όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με τους Σέριγχαμ, Κάρικ και Μπερμπάτοφ.
Η επιστροφή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σημαίνει πως το ρόστερ της ομάδας θα πρέπει να ενισχυθεί και η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να χάσει χρόνο όπως απέδειξε και στην περίπτωση του Ντεπάι. Εκτός πάντως από τον Κέιν, επιθυμία του Φαν Χάαλ είναι να αποκτήσει και τον Ντάνι Ινγκς της Μπέρνλι. Αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν τότε όλα δείχνουν ότι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα είναι αυτός που θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: