Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«ΠΑΝ.ΚΙ» κατά αστυνομίας!!

Το «Παναθηναϊκό Κίνημα» αναφέρεται στα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και συγχαίρει τους οπαδούς που... κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο!
Αναλυτικά:
«Το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ αισθάνεται την ειλικρινή ανάγκη να συγχαρεί και να αποδώσει “μεταλλιο ανδρείας και αποφασιστικότητας” σε όλους όσους κατάφεραν με μεγάλη υπομονή, επιμονή και  αυτοσυγκράτηση  να υπερκεράσουν τα αστυνομικά μέτρα και να φτάσουν τελικά στο γήπεδο Απ. Νικολαϊδης για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας μας με τον διορισμένο πρωταθλητή (δήλωση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου στη Θεσσαλονίκη, 19/03/2013).
Αντιλαμβανόμαστε ότι το μεγάλο άγχος της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα να νιώσει σαν στο σπίτι της αδιαφορώντας εντελώς για την ομαλή πρόσβαση των φιλάθλων στο γήπεδο αλλά και για την διέλευση όλων των κατοίκων της πρωτεύουσας από το κεντρικότατο αυτό σημείο της πόλης μας και ξεχνώντας όλα όσα εχουν συμβει κατα καιρούς στο γήπεδο Καραϊσκάκη με την ανοχή ή, στην καλύτερη περίπτωση, εξ αιτίας της ανικανότητας των στελεχών της να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν αντίστοιχα μέτρα.
Τα λεωφορεία των ΜΑΤ, οι κλούβες, τα περιπολικά, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ,  ΔΕΛΤΑ, ΥΜΕΤ, απλοί αστυνομικοί και εκατοντάδες συνάδελφοί τους με πολιτικά συνεργάστηκαν άψογα έτσι ώστε η Λεωφόρος να γίνει ενα αφιλόξενο γήπεδο για το κόσμο του Παναθηναϊκού.
Κατάφεραν λοιπον
Να δυσχαιράνουν αβάσταχτα την πρόσβαση στο γήπεδο των φιλάθλων που κατείχαν εισιτήρια
Να εκνευρίσουν οικογένειες με μικρά παιδια αλλά και ηλικιωμένους άνω των 80 ετών με τους συνεχείς και ανούσιους ελέγχους κάθε 20 μέτρα
Να στρέψουν όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους του λεκανοπεδίου κατά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού και του πολιτισμού με την απίστευτη ταλαιπωρία που τους υπέβαλαν κλείνοντας αμέτρητους δρόμους ακόμα και 5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα!!!
Να γίνουν πρωταγωνιστές ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη παράταξη τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες του γηπέδου.
Τι δεν κατάφεραν ;
Να αποτρέψουν την είσοδο των αμέτρητων βεγγαλικών και πυρομαχικών σαν να ήθελαν την διακοπή και την τιμωρία του Παναθηναϊκού.
Το χειρότερο σε αυτή την κατά τα άλλα τραγελαφική ιστορία ταλαιπωρίας των Αθηναίων πολιτών είναι ότι όλη αυτή η παράσταση στήθηκε με δική τους χρηματοδότηση από το δικό τους υστέρημα.
Σε μια περίοδο που η εγκληματικότητα είναι όχι απλώς σε έξαρση αλλά σε παροξυσμό, με νεκρούς να πέφτουν κάθε μέρα σε δρόμους και πεζοδρόμια λες και είναι σε εξέλιξη κάποιος ακήρυχτος πόλεμος, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των αρμοδίων υπουργείων  αποφάσισε να βγάλει για παρέλαση στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ένα τεράστιο αριθμό αστυνομικών και να κινηθούν άπειρα οχήματα επί πολλές ώρες για να φέρουν με άνεση και χωρίς καμμία δυσκολία ένα ...πούλμαν από τον Πειραιά!!!
Η επιτυχία των μέτρων τάξης κρίθηκε εξάλλου απο τις ευχαριστίες των παραγόντων της φιλοξενούμενης ομάδας και ειδικότερα από τον πρώην υπεύθυνο συνδέσμων επί εποχής «Ριζούπολης» και νύν πρόεδρο της Σούπερ λίγκας, ο οποίος έφτασε στο γήπεδο με την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας!!!
Ευτυχώς που στο κέντρο της Αθήνας δεν υπάρχει λιμάνι γιατί ίσως την επόμενη φορα να βλέπαμε και αεροπλανοφόρα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: