Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Προσεκτικά για τη νίκη»

stevens
Η επιδίωξη του στόχου της νίκης στο Ισραήλ με συγκρατημένη και όχι με αλόγιστη επιθετικότητα, ήταν το κύριο θέμα της ομιλίας του Χουμπ Στέφενς προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ. 
«Πάμε στο Ισραήλ για να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να παίξουμε προσεκτικά. Να είμαστε συμπαγής ομάδα και να έχουμε την κατοχή της μπάλας για να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για γκολ. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όπου και εάν παίζουμε, εντός ή εκτός έδρας» τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός στην ομιλία του, πριν από την σημερινή απογευματινή προπόνηση.
Πρόσθεσε, δε, ότι το άγχος το έχουν οι αντίπαλοι που θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο. Για τον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία ακόμα, δεν θα είναι ένα καθόλου κακό αποτέλεσμα στο κυνήγι της πρωτιάς του ομίλου.
Πέραν μιας γενικόλογης παρότρυνσης προς τους παίκτες του στυλ… «μας περιμένει μια δύσκολη σειρά αγώνων και φυσικά οφείλουμε να έχουμε ως στόχο σε όλα τα ματς τη νίκη» δεν ειπώθηκε λέξη, όπως είναι λογικό από τον Στέφενς, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Τεστ 11άδας
Ο αγώνας στη Χάιφα με αντίπαλο τη Μακάμπι, δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις. Στο τεστ 11άδας κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Ολλανδός δοκίμασε ένα σχήμα με τους Σκόνδρα, Τζαβέλα και Αθανασιάδη στις θέσεις των Κίτσιου, Λίνο και Σαλπιγγίδη, οι οποίοι ίσως ξεκουραστούν για να είναι «φρέσκοι» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Τίποτα, όμως, δεν είναι δεδομένο για την βασική 11άδα στην Χάιφα. Οι μόνοι σίγουροι είναι ο Χακόμπο, ο Κατσουράνης και ο Κατσικάς στην άμυνα (απόντος του τραυματία Βίτορ), οι Λαζάρ και Τζιόλης στα αμυντικά χαφ, οι Στοχ και Λούκας στα άκρα και ο Νίνης σε ρόλο οργανωτή.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: