Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Εισαγγελείς και 40 ράμπο στην ΕΠΟ!!

Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκαναν «ντου» εισαγγελείς και 40 ράμπο του ΣΔΟΕ, που έψαχναν για στοιχεία έπειτα από καταγγελίες που έχουν γίνει στις αρχές το τελευταίο διάστημα!
Όπως μετέδωσε ο «Sentra 103,3» κύριος στόχος ήταν ο σέρβερ με τον σκληρό δίσκο που βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ ο προϊστάμενος της αθλητικής εισαγγελίας Χάρης Λακαφώσης, ο αθλητικός εισαγγελέας και αναπληρωτής πρόεδρος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής της ΓΓΑ, Αριστείδης Κορέας και οι αντιεισαγγελείς Χαράλαμπος Μασταραντωνάκης, Γιώργος Στεφανάτος καθώς και άλλοι 40 ράμπο του ΣΔΟΕ, ήλεγξαν τρία-τέσσερα συγκεκριμένα πράγματα!
Οι καταγγελίες ήταν για 22 πλαστές ασφαλιστικές-φορολογικές ενημερότητες, για 28 εκατ. ευρώ για τις κάρτες υγείας του ποδοσφαιριστή που δεν δούλεψε ποτέ, για στημένους πίνακες, που είχε καταγγείλει ο Χρήστος Σάββας πρώην μέλος της ΚΕΔ, για τις εκλογές των ΕΠΣ Δράμας, Κορίνθου, Ρόδου για εξαγορά ψήφων, αλλά και έγγραφα της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών από το 2003 έως το 2011.
Οι εισαγγελείς και οι ράμπο όμως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός έμειναν 7 ώρες στα κεντρικά της ΕΠΟ, ενώ έστειλαν ανθρώπους στη Φυλή, όπου βρίσκεται αποθήκη της ομοσπονδίας για να φέρουν κι άλλα έγγραφα που ήθελαν να ελέγξουν!
Στην ΕΠΟ δεν ανησυχούν και αναφέρουν πως: «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται...», ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής θεωρούν ότι πρόκειται για νέα παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και άρχισαν να λαμβάνουν τα μέτρα τους. Μάλιστα, ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το θέμα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: