Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

“Όνειρο για την Ελλάδα το Μουντιάλ”

ÅËËÁÓ-ÏÕÃÃÁÑÉÁ / ÅÕÑÙ 2008 ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / GREECE-HUNGARY / EURO 2008 PRELIMINARY
Στον Arena FM 89,4 μίλησε από τα Χανιά ο Νίκος Φλέκκας, πρόεδρος του  Γαλανόλευκου Φάρου, συλλόγου φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος.  Ο Νίκος Φλέκκας τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να μεταφέρει για κάποιες μέρες το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη και πως τα εισιτήρια της Ελλάδας με τη Ρουμανία “φεύγουν” ταχύτατα.
Αναλυτικά είπε:
Για τον Γαλανόλευκο Φάρο:
“Η έδρα είναι τα Χανιά όπου υπάρχει το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας το οποίο έχει 452 διαφορετικά αντικείμενα, πάνω από 200 φανέλες και το αντίγραφο του ευρωπαϊκού. Μας έχει δώσει τον χώρο ο δήμος Χανίων. Η είσοδος είναι δωρεάν. Αυτό το μουσείο  δείχνει πως είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες . Από το 2003 μόνο ένα πράγμα δεν έχει καταφέρει το μουντιάλ της Γερμανίας το 2006.  Πλέον, Βλέπουν οι ξένοι τις φανέλες των διεθνών και λένε τα ονόματα τους”.
Για την επιθυμία οτυ να φέρει το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη:
“Ο Φάρος έχει επτά χιλιάδες μέλη και οι δύο χιλιάδες είναι  στη Βόρεια Ελλάδα. Θέλω να φέρω για κάποιο καιρό το μουσείο στη Θεσσαλονίκη’.
Για τα εισιτήρια των δύο παιχνιδιών της Εθνικής με τη Ρουμανία:
Το Μουντιάλ είναι ένα όνειρο για εμάς. Πρώτα όμως πρέπει να περάσουμε από την Ρουμανία. Το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο. Για τη Ρουμανία ο Γαλανόλευκος Φάρος έχει πάρει 230 εισιτήρια και τα ταξίδια θα γίνουν και με αεροπλάνα και οδικά.  Το λεωφορείο την Κυριακή στις 17 Νοεμβρίου ξεκινάει από τη Δράμα και το πρωί  στις 8 θα φύγει από την Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια. Έχουν εξαντληθεί για την Ρουμανία. Ήμουν σίγουρος πως τα εισιτήρια θα εξαντληθούν. Ο κόσμος θέλει να δει την εθνική να παίρνει την πρόκριση.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: