Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ντοκιμαντέρ για τα «χρυσά» παιδιά της Γιουνάιτεντ!

man_utd
Η γενιά του ’92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανασυνδέθηκε για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ που θα ακολουθεί την πορεία έξι παικτών της προς την καταξίωση.
Στον τελικό κυπέλλου των νέων του 1992, συμμετείχαν δέκα παίκτες που θα έπαιζαν ποδόσφαιρο στην πρώτη ομάδα, μεταξύ των οποίων οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ράιαν Γκιγκς, Νίκι Μπατ και Γκάρι Νέβιλ.
Στους παραπάνω τέσσερις συμμετέχουν και οι Φιλ Νέβιλ, Πολ Σκόουλς, που μπορεί να μην έπαιξαν στον τελικό αλλά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεγάλη ομάδα της επταετίας 1992-99 που έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το ντοκιμαντέρ ξεκινάει με το πώς συναντήθηκαν οι έξι τους σε ηλικία 14 ετών και εξελίχθησαν σε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Στο ντοκιμαντέρ μιλάνε μεταξύ άλλων οι Ζινεντίν Ζιντάν, Τόνι Μπλερ, Έρικ Καντονά, ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ αλλά και ο μπασίστας των Stone Roses, Μάνι.
«Όταν μας ζητήθηκε να κάνουμε αυτή τη δουλειά, μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσω πίσω σε φανταστικές στιγμές της καριέρας μου. Είμαστε πολύ δεμένοι με όλα τα παιδιά εκείνης της ομάδας και αυτό φαίνεται και στο φιλμ», ήταν τα λόγια του Ράιαν Γκιγκς.
Με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να προσθέτει: « Εκείνη η περίοδος ήταν η πιο ωραία της καριέρας μου. Μεγαλώσαμε όλοι μαζί και γίναμε οικογένεια. Αυτό που καταφέραμε στο τέλος, ξεπερνούσε και τα πιο τρελά μας όνειρα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: