Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Μαζεύουν υπογραφές για να "φάνε" πρώην πράσινο!!

Ποιος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έχει εξαγριώσει τους οπαδούς της ομάδας του που δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν και για ποιο λόγο; Η απάντηση στον sportdog! Ο σκύλος, όπως γνωρίζετε, έχει τα μάτια του ανοιχτά και τη μύτη του πάντοτε στο έδαφος, για να μυρίσει φρέσκο πράγμα για εσάς.
Και το έκανε πάλι, ανακαλύπτοντας ότι οι οπαδοί της Μπράγκα μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν από την ομάδα τον Ζεσουάλδο Φερέιρα!
Ο πορτογαλικός σύλλογος έχασε απο την Ακαντέμικα εντός έδρας, μετά απο 46 χρόνια, ενώ έχασε με 0-1 απο την Ρίο Αβε (1η φορά μετά το 1999).
Η Μπράγκα για πρώτη φορά έχει 5 ήττες (4 σερί!) σε 9 αγωνιστικές, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της να φτιάξουν ιστοσελίδα που μαζεύει υπογραφές για την απόλυση του Ζεσουάλδο!
Τι αναφέρουν σε αυτή την ιστοσελίδα; Διαβάστε...
"Θέλουμε να φύγει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από την Μπράγκα
Αυτή η συλλογή υπογραφών γίνεται για να δείξουμε ότι δεν θέλουμε για προπονητή στην Μπράγκα τον Ζεσουάλδο Φερέρα, επειδή αποκλειστήκαμε από το Europa League και στο πρωτάθλημα έχουμε όσες ήττες και νίκες, για να μην αναφέρουμε τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας. Κάθε υπογραφή κάνει τη διαφορά!
Θέλουμε επίσης να πούμε οτι με όλο τον σεβασμό ο Καθηγητής Φερέιρα μας έκανε πιο ώριμους!".
Η συλλογή υπογραφών δημιουργήθηκε στο οπαδικό φόρουμ του SuperBraga.com. 

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: