Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Με καλή άμυνα…»

Άμυνα και συγκέντρωση είναι το «δίπολο» για να είναι ο Πανιώνιος ανταγωνιστικός απέναντι στην Μπεσίκτας στην Τουρκία την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Σφαιρόπουλος: «Με καλή άμυνα…»
Ο Πανιώνιος έχει δύσκολο έργο την Τετάρτη για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup απέναντι στην Μπεσίκτας στην «Integral Arena» (20:00). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στους τομείς που θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα του για να διεκδικήσει τη νίκη.

«Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας. Η Μπεσίκτας προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες και θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά στην έδρα της. Διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες, γηγενείς και ξένους, καθώς και εξαιρετικούς σουτέρ. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα, όπως στο ματς με τη Νέα Κηφισιά και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με συγκέντρωση για το καλύτερο», ανέφερε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Ο 23χρονος φόργουορντ της ομάδας, Χρήστος Σαλούστρος, τόνισε: «Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο ο οποίος αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο κάθε φορά. Στο τελευταίο μας παιχνίδι πρωταθλήματος παίξαμε καλή άμυνα και αυτό θέλουμε να αποτελέσει το όπλο μας για το υπόλοιπο της σεζόν. Παρότι θα παίξουμε χωρίς τον Μπατή και τον Αθανασούλα, δύο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε δύσκολες συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: