Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Και ποιος να τον σταματήσει;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μπενφίκα. Ποιος παίκτης μπορεί να πάρει μόνος του το ματς; Κουϊζ ευκολάκι… Εντάξει, όταν λέμε «ποιος μπορεί να πάρει μόνος του το ματς απόψε;», το μυαλό πάει σε έναν και μοναδικό. Στον Μήτρογλου. Κουϊζ για αρχάριους είναι αυτό…
Το βάρος
Βέβαια, η Μπενφίκα έχει καλούς κεντρικούς αμυντικούς και θα ρίξει το βάρος της πάνω στον Μήτρογλου, αλλά εδώ πρέπει να πούμε και κάτι άλλο.
Το πλεχτό
Άντε και δεν σκοράρει απόψε. Μήπως, όμως, στο παιχνίδι στην Πορτογαλία κούνησε το πλεχτό ο Μήτρογλου; Όχι. Έβγαλε την ασίστ στον Τσόρι Ντομίνγκες, όμως. Με ένα φοβερό τακουνάκι. Άρα, είχε συμβολή στο γκολ. Και μεγάλη, μάλιστα.
Ζημιά
Ή μπορεί να πέσουν πάνω του δυο – τρείς παίκτες κι εξαιτίας αυτού του γεγονότος να έχουν χώρο για να κάνουν ζημιά άλλοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Κόντρα
Ο Μήτρογλου, λοιπόν, είτε βάλει γκολ, είτε δώσει πάσα, είτε τραβάει πάνω του τους αμυντικούς μπορεί να καθορίσει το παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα.
Του πιάνει
Έχει τέτοια ψυχολογία πια που μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης και σε μεγάλο βαθμό της πρόκρισης. Ο Μήτρογλου ό,τι κι αν κάνει αυτή την εποχή, του πιάνει.
Τα σημαδεύει
Κι εδώ που τα λέμε «ποιος να τον σταματήσει»; Πολλοί έχουν προσπαθήσει να το κάνουν φέτος, αλλά δεν το κατάφερε κανένας. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο Μήτρογλου σχεδόν πάντα σημαδεύει τα ματς. Κι εκτελεί τους αντιπάλους!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: