Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Μελισσανίδης: «Επιτέλους το γήπεδο που μας αξίζει»

Θετικά μηνύματα στη συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής. «Επιτέλους η ΑΕΚ θα έχει το γήπεδο που της αξίζει», δήλωσε ο Δ. Μελισσανίδης. Διαβεβαιώσεις από Σγουρό για τα χρήματα.

Μελισσανίδης: «Επιτέλους το γήπεδο που μας αξίζει»
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που συνοδευόταν από τον συγχρηματοδότη Πέτρο Παππά και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Κωνσταντίνο Κωτσάτο έλαβε διαβεβαιώσεις πως το κονδύλι των 20 εκατ. ευρώ που έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια θα είναι στη διάθεσή της.

«Επισκεφτήκαμε την Περιφέρεια και τον κύριο Σγουρό. Οφείλω να τον ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά για την προσπάθεια που έχει κάνει για ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο και επιτέλους να φτιάξει το γήπεδο του. Ενόψει της αυριανής παρουσίασης του γηπέδου, ήρθαμε στην Περιφέρεια για να ενημερώσουμε για όλες τις κινήσεις, για να μην έχουμε καθυστερήσεις. Να βαδίσουμε σ' έναν δρόμο από κοινού. Και θέλω να πιστεύω πως πολύ σύντομα το έργο θα ξεκινήσει και η ΑΕΚ επιτέλους θα αποκτήσει το γήπεδο που της αξίζει», δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Δεν μπορώ να πω ημερομηνίες, δεν μπορώ να πω για χρονοδιάγραμμα. Είναι θέματα γραφειοκρατικά. Όταν είμαστε έτοιμοι θα το ανακοινώσουμε. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια της Περιφέρειας. Είναι αμαρτία, αφού υπάρχουν χρήματα, όχι μόνο για την ΑΕΚ και για άλλα αθλητικά σωματεία, να μην χρηματοδοτούνται τέτοια έργα για τον αθλητισμό», πρόσθεσε, ενώ για την αυριανή παρουσίαση αρκέστηκε να απαντήσει «ελάτε και θα δείτε» στις επίμονες ερωτήσεις για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει.

Ο Πέτρος Παππάς ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό. «Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κύριο Σγουρό. Γιατί έμπρακτα δείχνει την αγάπη του για τον αθλητισμό. Και με την βοήθεια της Περιφέρειας επιτέλους θα γυρίσει και η ΑΕΚ στο σπίτι της. Ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια πριν από τέσσερα χρόνια. Ο κύριος Σγουρός ήταν πάντα εδώ. Τότε μας είχε υποσχεθεί πως θα μας βοηθούσε και σήμερα αποδεικνύει πως κρατά τον λόγο του», ανέφερε.

Ο Γιάννης Σγουρός με τη σειρά του τόνισε: ««Η περιφέρεια Αττικής συμβάλει για την νεολαία της περιοχής, το δεύτερο είναι για την άθληση της περιοχής και τρίτο σεβόμενοι την ιστορία ενός σωματείου που έχει δοξάσει τον ελληνικό αθλητισμό στο εξωτερικό. Λέει ο λαός μας, πως αν δεν κτίσεις σπίτι και αν δεν κάνεις παιδί, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ξεκινούν να φτιάξουν το σπίτι τους και δεν ξέρουν πόσα προβλήματα μπορούν να υπάρξουν. Και γραφειοκρατικά και τεχνικά.

Αυτά συζητήσαμε ώστε η μελέτη να είναι άρτια και να μην έχει προβλήματα ώστε να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της ανέγερσης του γηπέδου. Σ' ότι αφορά στο οικονομικό, τα χρήματα είναι κλειδωμένα και όταν θα ξεκινήσει το έργο της ΑΕΚ, σε λογαριασμούς που θα έρχονται, θα αποπληρώνεται το έργο από την περιφέρεια, μέχρι τα 20 εκατομμύρια. Εύχομαι να είμαι στα εγκαίνια του γηπέδου. Θα το χαρώ πολύ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: