Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Αγιά-Σοφιά» και στη NOVA!

Η καρδιά της ΑΕΚ την Τετάρτη θα χτυπά στους ρυθμούς της «Αγιά-Σοφιάς». Και πέρα απ’ τους φετινούς αγώνες της «Ένωσης», η NOVA θα… βάλει μέσα και στην παρουσίαση τον κόσμο της.

«Αγιά-Σοφιά» και στη NOVA
Στα σπίτια -αλλά και τις τηλεοράσεις- των ΑΕΚτζήδων σε κάθε γωνιά του κόσμου θα μπει η εικόνα απ’ τη μεγαλοπρεπή παρουσίαση της «Αγιά-Σοφιάς».

Εκτός της μετάδοσής της με live streaming, την οποία είχε αποφασίσει η «Ένωση», η πολυαναμενόμενη εκδήλωση που θα γίνει στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση θα μεταδοθεί και από τη NOVA.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της συνδρομητικής τηλεόρασης αναφέρει

«H «Αγιά Σοφιά» στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση που διοργανώνει η ΑΕΚ αναφορικά με την παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς», του νέου γηπέδου της «Ένωσης», καθώς και του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Από τις 12:30 τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, αλλά και η Web TV του Novasports.gr θα συνδεθούν ζωντανά με την Κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα σχέδια για το νέο γήπεδο, αλλά και για το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: