Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Στηρίξτε με ή να… φύγω»

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το μέλλον του στη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου εμφανίστηκε στους διοικούντες την ομάδα ο Νίκος Παντελής, με αφορμή τις σκέψεις απομάκρυνσής του.

«Στηρίξτε με ή να… φύγω»
Την ώρα που οι «κυανέρυθροι» εξέταζαν σοβαρά την απομάκρυνσή του, με αφορμή την ήττα από την Καλλονή και στόχο την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου, Βασίλη Τσάβαλο και του ξεκαθάρισε τη θέση του. «Ή με στηρίζετε, ή φεύγω», τόνισε χαρακτηριστικά και έθεσε προ των ευθυνών τους, τους ιθύνοντες της ΠΑΕ που καλούνται πλέον να αποφασίσουν.

Ο Νίκος Παντελής, θεωρεί ότι «πληρώνει» τα άλλα προβλήματα της ομάδας –οικονομικό, έλλειψη διοικητικής σταθερότητας- και σε αντίθεση με τους προκατόχους του, δεν απολαμβάνει την στήριξη που του αρμόζει στα δύσκολα. Όπως και να ‘χει το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού δεν αποκλείεται σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, να υπάρξουν εξελίξεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: