Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Είδαν «στόχους» στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό παρακολούθησαν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στο χθεσινό Ατρόμητος-Παναιτωλικός. «Ψηλά το κεφάλι, νίκη με Άρη», το μήνυμα του προπονητή.

Είδαν «στόχους» στον Παναθηναϊκό
Τα οικονομικά μέσα του Παναθηναϊκού είναι πολύ περιορισμένα και δύσκολα θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο. Όμως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για το εγγύς μέλλον. Χθες ο Γιάννης Αναστασίου, ο συνεργάτης του, Στιβ Ρούτερ, αλλά και οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας παρακολούθησαν τον αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι (1-1).

Πέρα από το ματς, είχαν την ευκαιρία να δουν και παίκτες που… αρέσουν και μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όπως ο Αργεντινός μεσοαμυντικός Ιγκλέσιας, ο στόπερ Ταυλαρίδης και ο μεσοεπιθετικός Καραγκούνης από πλευράς γηπεδούχων, αλλά και ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ Γκάλο από τους φιλοξενούμενους. Οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για την αγορά και συγκεκριμένους παίκτες προτού αποφασίσουν να κινηθούν για κάποιον. Και λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου παρακολουθούν στενά ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν ως ελεύθεροι, αλλά διαθέτουν ποιότητα.

«Ψηλά το κεφάλι, νίκη με τον Άρη»

Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού άρχισε ο Γιάννης Αναστασίου βλέποντας τους παίκτες του απογοητευμένους από την ήττα στο ντέρμπι. «Ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Τέτοια παιχνίδια που δεν έρχεται το γκολ θα πρέπει να προσέχουμε για να μην τα χάνουμε. Πάμε τώρα να τα δώσουμε όλα για τη νίκη με τον Άρη το Σάββατο», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Κανονικά προπονήθηκε ο Φιγκερόα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

* Ποσό 700.000 ευρώ για δόσεις συμβολαίων και μισθούς μοίρασε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: