Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Πείτε μας τα ονόματα»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον πρώην γενικό αρχηγό της Νίκης Βόλου Γιώργο Παπαδόπουλο να δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία σχετικά με τις χτεσινόβραδινές καταγγελίες εξέδωσε ο Ηρακλής.
Μέσω αυτής η διοίκηση του «γηραιού» ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα χωρίς να έχει στην κατοχή του στοιχεία και αποδείξεις, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξη για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σχετικά με τις χθεσινοβραδινές καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΙ» προκαλούμε τον κύριο Θωμαΐδη και τον καταγγέλλοντα να δημοσιοποιήσουν σήμερα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις καταγγελίες καθώς επίσης και να δημοσιοποιήσουν σήμερα τα ονόματα των παικτών της ομάδας μας που συμμετείχαν πέρυσι στην καταγγελλόμενη ενέργεια άλλως θα είναι και αυτοί κοινοί συκοφάντες.
Επίσης δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα μας, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις μόνο και μόνο με τα λεγόμενα κάποιου νυν ή πρώην παράγοντα της Νίκης Βόλου.
Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους τους «φίλους» μας ότι η ομάδα μας θα επιτύχει τον πρωταρχικό στόχο της, δηλαδή την άνοδο της στην SuperLeague, και να σημειώσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ Ηρακλής θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την δικαστική διαδικασία ώστε να λάμψει η αλήθεια και να μην μείνει η παραμικρή σκιά στην ομάδα μας.
Η ΠΑΕ Ηρακλής επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα και ένδικο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: