Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Έξοχος ο Σπάθας!!

Γιατί στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι καραγκιόζης; Ποια ομάδα έχει γίνει άρμα της αρρώστιας; Τι είπε ο Κάκος για ΠΑΟΚ; Ο Σταύρος Κόλκας αγριεμένος στον sportdog! Αν κάποτε το σύστημα σε βολέψει, τότε είναι η στιγμή που θα χάσεις τον έλεγχο. Το ποιος είναι ο Σπάθας το ξέρουμε καλά και εμείς και εσείς. Το ότι κάνατε τα παγώνια όταν με έστησε, το ότι διασκεδάσατε με αυτό που μου έκανε, ήταν η αρχή του τέλους σας.
Τώρα κανένας δε νομιμοποιείται από εσάς να μιλήσει γι΄ αυτόν τον τύπο. Ναι, σύμφωνα με τον κανονισμό είναι κόκκινη, μαρκάρισμα από πίσω με τις τάπες. Πέσε κάτω από τη ζώνη, ζήσε με τον εφιάλτη και παρακάλα να σου στείλουν έναν Σπάθα για να καθαρίσει σαν αυγό τον ΠαναθηναΪκό την άλλη εβδομάδα. Αυτόν που τότε ευνόησε.
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι καραγκιόζης με το έτσι θέλω. Πρέπει να αρχίσω να φωνάζω πως ο Βερπακόφσκις είναι οφσάιντ γιατί το πόδι του είναι ένα εκατοστό μπροστά από του δικού μας παίκτη, άρα έπρεπε να σηκωθεί το σημαιάκι και πως η επαφή στο πόδι του Νίνη είναι ικανή να τον ρίξει άρα είναι και πέναλτι.
Κάνοντας τον καραγκιόζη μπορώ να ισορροπήσω στη στημένη αντίδραση του Εργοτέλη μετά το παιχνίδι, για ένα φάουλ και ένα χτύπημα του Νέτσιντ που προσωπικά όντως δεν είδα. Οι Κρητικοί που τόσο αγαπάω, έχουν γίνει άρμα της αρρώστιας.
Στο ημίχρονο του Πλατανιάς – Ολυμπιακός κλειδώθηκαν οι παίκτες στα αποδυτήρια για να μην ακούσουν κανέναν παράγοντά τους να τους λέει διάφορα, ενώ μετά το τέλος και μπροστά ακόμη και σε δημισιογράφους έλεγαν στους παίκτες "σωθήκαμε", εμφανώς ανακουφισμένοι που η μπάλα αναπαύτηκε τέσσερις φορές στην εστία τους. Στον ΟΦΗ πανηγυρίζουν. Η παρουσία του προέδρου στο …γκαλά έφερε αποτελέσματα.
Για ποιο ποδόσφαιρο να μιλήσουμε και τι να πούμε. Αστεία πράγματα και σε κάνουν να γελάς και από την άλλη να αισθάνεσαι γραφικός που ασχολείσαι με αυτό.
Είναι τόσο μπερδεμένοι όσοι ασχολούνται που σε όποια τοποθέτηση και να γίνει, υπάρχει παράνοια. Ο Κάκος φέρεται να είπε πως του δώσαμε συγχαρητήρια επειδή έβαλε το γκολ ο Βούκιτς. Ο Κάκος, θα ξέχασε προφανώς πως είμαστε η ομάδα που σε επίσημη ανακοίνωση τον χαρακτήρισε κορυφαίο Έλληνα προπονητή, όπως και θα ξέχασε βέβαια πως οι δικές του εμμονές με τον Γκαρσία και τον Σορλέν στα πλέι οφ του 2009, χάλασαν τη σχέση – και την αναγνώριση – από την πλευρά μας. Η ιστορία γράφει και όταν δεν σέβεσαι έναν σύλλογο, αυτό θα σε ακολουθά και μετά το τέλος της καριέρας σου.
Και βέβαια δεν ξεχνάμε πως ήταν ο άνθρωπος που ολοκλήρωσε το έργο του Σπάθα την επόμενη αγωνιστική εναντίον της ΑΕΚ και τη μη αποβολή του Γιάχιτς σε φάση που έβγαζε μάτια και ξέρουμε πως την είδε. Γιατί ο Τάσος Κάκος δεν χάνει φάση.
ΥΓ: Έγραψα κάποτε πως δεν θα έδινα λεφτά για να πάρω τον Μήτρογλου, σε αντίθεση με τον Κλάους. Ακόμη το ίδιο πιστεύω και έχει να κάνει με το πώς σκέφτομαι σαν άνθρωπος. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα έδινα λεφτά ως παράγοντας, για να αγοράσω παίκτη που έχει πιο περιποιημένα φρύδια από τη Μόνικα Μπελούτσι. Τι ζόρι τραβάτε εσείς, δεν μπορώ να καταλάβω. Ποτέ δεν έγραψα πως ο Κλάους είναι καλύτερος του Μήτρογλου. Άμα δε γουστάρετε, μη με κάνετε πρόεδρο.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: