Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Οι… αποκαλύψεις του Βούκιτς!

Αναγκαίες είναι οι προσθήκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ την προσεχή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς στην πατρίδα του και άφησε να εννοηθεί πως κάτι «κινείται» στη σερβική αγορά.

Οι… αποκαλύψεις του Βούκιτς
Δύο με τρεις ποδοσφαιριστές εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ψάχνουν στον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «novosti.rs».

Δεν αποκλείεται ο Ιβάν Σαββίδης να έχει ζητήσει την άποψη του Σέρβου φορ, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική του επιλογή τον Ιανουάριο του 2013 και τώρα τον δικαιώνει απόλυτα με τα τέσσερα γκολ-χρυσάφι που έχει πετύχει στην Τούμπα.

«Παίζουμε για τους βαθμούς, μέχρι στιγμής, κερδίζοντας με την ατομική ποιότητα των παικτών μας. Αναζητούμε δύο ή τρεις μεταγραφές για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα», τόνισε ο 34χρονος παίκτης και οι συμπατριώτες τον ρώτησαν αν έχουν επιλεχθεί οι «στόχοι», υπογράμμισε:

«Ξέρω ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Ισως έρθουν κάποιοι Σέρβοι παίκτες».

Στο αγωνιστικό καθαρά κομμάτι, ο Βούκιτς αναφέρθηκε και στα γκολ που έχει πετύχει τη φετινή σεζόν: «Είτε μιλήσουμε με χιούμορ είτε όχι, η αλήθεια είναι μία. Μέχρι στιγμής έχω σκοράρει μόνο στην Τούμπα, δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο κι ένα στο Europa League. Και θέλω πραγματικά να σπάσει ο πάγος κι εκτός έδρας».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: