Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Φυτανίδης: «Όλα μέσα στο ποδόσφαιρο είναι»

Απογοητευμένος από την έκβαση της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ήταν ο αρχηγός του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης.

Φυτανίδης: «Όλα μέσα στο ποδόσφαιρο είναι»
Κακό αποτέλεσμα, αλλά και αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο είναι σύμφωνα με τον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για το 1-1 του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

«Δυστυχώς κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και ενώ ήμασταν κοντά στο σκορ από μία δική μας αδράνεια δεχτήκαμε ένα γκολ που μας χάλασε κατά κάποιο τρόπο τη ροή του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι η ομάδα προσπάθησε, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πιέσαμε τον αντίπαλο ο οποίος ήταν καλά οργανωμένος, όμως νομίζω ότι η τύχη μας γύρισε την πλάτη στο τελευταίο λεπτό και δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Για την καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού: «Επειδή ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που σχεδιάζει το πώς θα αμυνθεί ο κ. Χάβος ήταν αρκετά δύσκολο να βρούμε τον τρόπο για το πώς θα διασπάσουμε αυτή την άμυνα. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συνεχίζουμε. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Ήταν μια ισοπαλία και κάθε βαθμός είναι σημαντικός».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Η ισοπαλία είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε όλα τα αποτελέσματα και να δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Οι ομάδες που έρχονται εδώ κλείνονται γιατί μας θεωρούν φόβητρο».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Σηφάκης δήλωσε: «Η άμυνα του Παναιτωλικού ήταν το «κλειδί» για τη σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο θεωρώ πως μας έλειπε και η τύχη. Από εκεί και πέρα, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς όμως μας αφήνει μεγάλη πικρία το αποτέλεσμα γιατί δεν ήταν ανάλογο της εμφάνισης μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε. Σήμερα δείξαμε για ακόμη μία φορά πολύ καλά στοιχεία και είναι θετικό που στα τελευταία παιχνίδια η απόδοση μας είναι σταθερή».

Για το τι θεωρεί πως έλειψε σήμερα από τον Ατρόμητο: «Κάναμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν είχαμε τύχη. Νομίζω πως αν έληγε το παιχνίδι 1-0 δεν θα είχαμε φόβο για τη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο νευρικοί και δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει εδραιωθεί στην 3η θέση: «Αν παίρναμε τη νίκη σήμερα θα ήμασταν εδραιωμένοι για τα καλά. Από εκεί και πέρα, ακολουθούν κι άλλα παιχνίδια στα οποία θέλουμε τους τρεις βαθμούς και μόνο. Αν συνεχίσουμε έτσι νομίζω ότι η ομάδα θα είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: