Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Τα κεφάλια κάτω στον Παναθηναϊκό!!

«Δεν θέλω να δω ενθουσιασμούς για την κλήρωση», είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου για την Μπριζ. Φιλικό με τον Λεβαδειακό δίνει σήμερα το «τριφύλλι».

Τα κεφάλια κάτω στον Παναθηναϊκό
Μονακό δεν είναι, Σαχτάρ δεν είναι, αλλά να την υποτιμήσεις δεν μπορείς.

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε χαμηλούς τόνους και σοβαρότητα ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Κλαμπ Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. O 42χρονος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

«Την Μπριζ την είδαμε στο φιλικό στην Ολλανδία και ξέρουμε αρκετά πράγματα, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ενημερωθείτε για περισσότερα. Αυτά τα ματς φυσικά και δεν θα έχουν καμία σχέση με το φιλικό. Είναι εντελώς διαφορετικοί αγώνες, με διαφορετικά δεδομένα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, διότι αυτά τα ματς έχουν μεγάλη σημασία για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικά για τον σύλλογο. Δεν θέλω να δω ενθουσιασμό για την κλήρωση. Κάτω τα κεφάλια απ’ όλους μας και θα κοιτάμε όλοι τη δουλειά μας», τους είπε χαρακτηριστικά.

Στις 19:30 υπάρχει το φιλικό με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία. Πρόκειται για το προτελευταίο πριν το πρώτο ματς με την Μπριζ, καθώς θα ακολουθήσει και αυτό με την Ουντινέζε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Πάντως, στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να αγωνιστούν κυρίως παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον Σέρχιο Σάντσεθ, που θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Εκτός είναι ο Νάνο και ο Κλωναρίδης που θα μπουν λογικά σε κανονικό προπονήσεων τη Δευτέρα. Δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Τελάντερ, ούτε και ο Εσιέν που έχει δρόμο μπροστά του.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι: Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Δώνης, Μαρινάκης, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ατζαγκούν, Πέτριτς. Καρέλης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ και Τζανουλίνος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: