Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Οι παίκτες της Μπριζ αισιοδοξούν και περιμένουν καζάνι στη Λεωφόρο!!


Ιδού και οι πρώτες αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές της Μπριζ για την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες της Μπριζ αισιοδοξούν και περιμένουν καζάνι στη Λεωφόρο!
Τέσσερις παίκτες της βελγικής ομάδας μίλησαν για τις μάχες κόντρα στους Πράσινους και εξέφρασαν την πίστη τους για πρόκριση, παρότι έδειξαν σεβασμό για το Τριφύλλι και την καυτή έδρα του, την οποία παρομοιάζουν με… καζάνι!

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, ο Κολομβιανός Χοσέ Ισκιέρδο εκδήλωσε τον θαυμασμό του για τον Κάρλος Ζέκα.

Ρουντ Φόρμερ: «Είναι μία καλή κλήρωση. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα ότι παίξαμε πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι άγνωστος αντίπαλος για εμάς. Βέβαια, ένα φιλικό δεν είναι ασφαλές μέτρο για να κρίνεται μια ομάδα. Αλλά το τεχνικό τιμ μας έμαθε πολύτιμα πράγματα σε αυτό το ματς και θα μας δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Οι Έλληνες είναι γνωστοί για το θερμό κοινό τους. Θα συναντήσουμε καυτή υποδοχή, αλλά και στη δική μας έδρα δεν θα είναι διαφορετικά τα πράγματα για αυτούς στη ρεβάνς. Οι οπαδοί μας θέλουν πολύ να μας δουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία τους».

Χοσέ Ισκιέρδο: «Είναι μεγάλη η διαφορά ενός φιλικού από ένα επίσημο παιχνίδι. Αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι συναντήσαμε πρόσφατα τον Παναθηναϊκό. Η εμφάνιση και η νίκη μας σε αυτό το ματς μας δημιουργούν ένα πολύ θετικό συναίσθημα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι ειδικά τον αρχηγό του, τον Ζέκα. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Είμαι περίεργος να δω πόση ζέστη και υγρασία θα έχει στην Αθήνα. Είναι πολύ καυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Θα πάμε με μεγάλη πίστη και αυτοπεποίθηση εκεί. Θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς».

Χανς Βάνακεν: «Σίγουρα δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή. Το πρόσφατο φιλικό σίγουρα μπορεί να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλά για τις δύο μονομαχίες με τον Παναθηναϊκό ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε. Αλλά δεν μπορούμε να πουλήσουμε το δέρμα της αρκούδας προτού την σκοτώσουμε! Δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για εμάς η αφόρητη ζέστη που θα συναντήσουμε στην Αθήνα».

Τίμι Σίμονς: «Την πρώτη μας επαφή την είχαμε ήδη με τον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν μπορεί να είναι ασφαλές μέτρο σύγκρισης ένα φιλικό. Σε ένα επίσημο παιχνίδι η επιθυμία για νίκη είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη. Το ματς της Αθήνας θα παιχτεί μέσα σε ένα καζάνι! Αλλά δεν μας φοβίζει η καυτή έδρα του Παναθηναϊκού. Εξάλλου και πριν από λίγο καιρό παίξαμε στην Τουρκία με την Μπεσίκτας. Δεν μας τρόμαξε η έδρα της και την κερδίσαμε μέσα στο σπίτι της». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: