Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Τι λένε στο Βέλγιο για την κλήρωση της Μπριζ με τον Παναθηναϊκό!!


Διαβάστε πως υποδέχθηκαν την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ στα Βελγικά μέσα.

Τι λένε στο Βέλγιο για την κλήρωση της Μπριζ με τον Παναθηναϊκό
Αφενός επισημαίνουν ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι αποφεύχθηκε η σύγκρουση με τη Φενέρ και αφετέρου αναφέρουν ότι η Μπριζ έχει μπροστά της μία αποστολή που μπορεί να φέρει σε πέρας. Παράλληλα, όμως, τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι διόλου εύκολος αντίπαλος για τους Βέλγους.

nieuwsblad.be: «Ο Παναθηναϊκός φαίνεται εφικτός για την Κλαμπ Μπριζ, η οποία απέφυγε τη Φενέρμπαχτσε του Φαν Πέρσι».

voetbal24.be: «Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα για την Μπριζ, αφού υπήρχε και η Φενέρμπαχτσε που έχει ενισχυθεί πολύ με Φαν Πέρσι και Νάνι».

voetbalbelgie.be: «Στα χαρτιά, ο Παναθηναϊκός είναι βατός αντίπαλος για την Μπριζ. Την περασμένη σεζόν η Σταντάρ Λιέγης είχε αποκλείσει τους Έλληνες. Η αλήθεια είναι ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν έχει αφήσει το ποδόσφαιρο ανεπηρέαστο. Και ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο μεγάλη ποιότητα».

rtl.be: «Η Μπριζ έχει το πλεονέκτημα ότι θα παίξει το δεύτερο ματς στο σπίτι της κόντρα στον Παναθηναϊκό».

standaard.be: «Η κλήρωση με τον Παναθηναϊκό μοιάζει εφικτή για την Μπριζ. Άλλωστε και στο πρόσφατο φιλικό τον κέρδισε 2-1 έπειτα από μία πολύ πειστική εμφάνιση».

voetbalnieuws.be: «Την καλύτερη δυνατή κλήρωση είχε η Μπριζ αν αναλογιστεί κανείς τους υπόλοιπους πιθανούς αντιπάλους για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Πάντως, παρότι απέφυγε τη Φενέρ, ο Παναθηναϊκός φαίνεται επίσης ένας δύσκολος αντίπαλος. Η ελληνική ομάδα έχει έναν γνωστό προπονητή, τον Γιάννη Αναστασίου, που έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από την Άντερλεχτ. Ο Παναθηναϊκός έχει ορισμένα εντυπωσιακά ονόματα στο ρόστερ του, αν και κάποιοι είναι ακόμη σε διαδικασία επιστροφής στη δράση, όπως ο πρώην σταρ της Τσέλσι, Μίκαελ Εσιέν. Επίσης, υπάρχουν και ο πρώην άσος της Μπάγερν, Ντάνιελ Πράνιτς, ο πρώην επιθετικός του Αμβούργου και της Ντόρτμουντ, Μλάντεν Πέτριτς, και ο πρώην φορ της PSV και του Αμβούργου, Μάρκους Μπεργκ».

voetbalkrant.com: «Ο Παναθηναϊκός είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ομάδες, αλλά η κλήρωση είναι απολύτως εφικτή για την Μπριζ. Ο πιο διάσημος παίκτης της ελληνικής ομάδας είναι ο Εσιέν. Κρίνοντας από το πρόσφατο φιλικό, η Μπριζ είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην πρόκληση της πρόκρισης, αλλά καμία ομάδα δεν είναι αυτή την εποχή στα καλύτερά της».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: