Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Εξετάζεται την Πέμπτη από την UEFA η καταγγελία Παναθηναϊκού για Ολυμπιακό!!

Αναφορά του Παναθηναϊκού για την λεγόμενη «εγκληματική οργάνωση» θα εξετάσει την Πέμπτη η UEFA, με τους «πράσινους» να επιδιώκουν να πάρουν τη θέση του Ολυμπιακού στο Ch. League! Σκέψεις για CAS.

Εξετάζεται την Πέμπτη από την UEFA η καταγγελία Παναθηναϊκού για Ολυμπιακό!
Την ερχόμενη Πέμπτη (23/7) η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA αναμένεται να ασχοληθεί με αναφορά που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός σχετικά με τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ανακριτή διαφθοράς και τον εισαγγελέα υπηρεσίας, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού επιβλήθηκε στις 18 Ιουνίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 200.000 ευρώ.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στο να αφήσουν εκτός Champions League τον Ολυμπιακό και να πάρουν τη θέση του, ενώ ανάλογη αναφορά έχει κάνει και ο ΠΑΟΚ για τον Ατρόμητο.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα που θα έρθει μετά την εξέταση της υπόθεσης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν είναι το επιθυμητό, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάει την υπόθεση στο Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS).

«Μπορεί η ΟΥΕΦΑ να κάνει τη δουλειά της και ο Ολυμπιακός να τη γλιτώσει. Πιστεύω ότι, επειδή τα στοιχεία είναι τόσα πολλά, το επόμενο 12μηνο, ο Ολυμπιακός θα υποστεί τις συνέπειες», ανέφερε την περασμένη Πέμπτη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, φιλοξενούμενος στην ιντερνετική εκπομπή της «Θύρας 13».

Εκτιμάται ότι ο ανακριτικής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, θα ολοκληρώσει την έρευνα του σε περίπου δύο μήνες και όταν συμβεί αυτό, η υπόθεση θα πάει σε Εισαγγελέα Εφετών, που θα κάνει πρόταση στο Δικαστικό Συμβούλιο για τα πρόσωπα που θεωρεί ότι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη.

Το Δικαστικό Συμβούλιο με βουλεύματα θα κρίνει ποιοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: