Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ!!

Δείτε το προφίλ των Σπάρτακ Τρνάβα και Λίνφιλντ που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League αν αποκλείσει τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να περιμένει μια εβδομάδα για να ξέρει τόσο αν θα προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (αφού θα χρειαστεί να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Ζάγκρεμπ απέναντι στη Λοκομοτίβα), όσο και για το ποια εκ των Σπάρτακ Τρνάβα ή Λίνφιλντ θα συναντήσει εφόσον προκριθεί, καθώς το 2-1 στη Σλοβακία άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό στη Βόρεια Ιρλανδία.

Η Σπάρτακ ήταν τέταρτη την περασμένη περίοδο στη Σλοβακία κι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τις επιτυχίες της στην Ευρώπη, με μεγαλύτερη την παρουσία στα ημιτελικά του Πρωταθλητριών το 1969 αποκλείοντας στα προημιτελικά την ΑΕΚ (2-1 εντός, 1-1 εκτός). Το 1998 την είχε αποκλείσει ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA με δύο νίκες (0-1 εκτός, 5-3 εντός), αν και στη ρεβάνς είχε βρεθεί να χάνει με 3-0 στην Τούμπα. Ιδρύθηκε το 1923, έχει χρώματα το κόκκινο και το μαύρο και γήπεδο το «Αντόνα Μαλατινσκέο» χωρητικότητας 19.000 θεατών. Έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα στην Τσεχοσλοβακία, αλλά και πέντε Κύπελλα στη Σλοβακία. Προπονητής της είναι ο Γιουράι Γιάραμπεκ, ενώ διαθέτει σλοβακικό ρόστερ, με εξαίρεση πέντε ξένους.

Η Λίνφιλντ, που το 1984 είχε αποκλειστεί στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλητριών από τον Παναθηναϊκό (3-3 εντός, 2-1 στην Αθήνα) ήταν δευτεραθλήτρια στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου έχει κατακτήσει 51 πρωταθλήματα και 42 Κύπελλα, αλλά τελευταία φορά το 2012. Ιδρύθηκε το 1886, χρώματά της είναι το μπλε-άσπρο-κόκκινο και έδρα της το «Γουίντσορ Παρκ», χωρητικότητας 18.000 θεατών. Προπονητής της είναι ο Γουόρεν Φίνεϊ και στο ρόστερ της έχει αποκλειστικά γηγενείς παίκτες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: