Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Επενδύει στο μέλλον ο «θρύλος»!!

Επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό υπέγραψαν οι νεαροί Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος, οι οποίοι μάλιστα αναχωρούν για Αυστρία ώστε να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.

Επενδύει στο μέλλον ο «θρύλος»
Δεν σκέφτονται μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Έτσι, εκτός από ποδοσφαιριστές που είναι σε θέση να στελεχώσουν άμεσα τη βασική ομάδα, δεν σταματούν να επιβραβεύουν και παίκτες των Ακαδημιών έχοντας το βλέμμα στο αύριο.

Την Παρασκευή οι νεαροί αμυντικοί Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια και το Σάββατο θα μεταβούν στην Αυστρία ώστε να κάνουν προετοιμασία με τους «μεγάλους».

Η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Δημήτριος Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι δυο παίκτες της ομάδας Νέων βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" κ. Γιώργου Παύλου.

Οι δυο νεαροί αμυντικοί που είναι γεννημένοι το 1998 (Δημήτρης Νικολάου 13.8.1998, Παναγιώτης Ρέτσος 9.8.1998) αφού υπέγραψαν το συμβόλαιο τους το πρωί του Σαββάτου θ' αναχωρήσουν για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας! Ο Δημήτριος Νικολάου ήταν αρχηγός της Κ-17 που κατέκτησε τη σεζόν 2014-15 το Πρωτάθλημα Super League στο Αγρίνιο ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν βασικό μέλος της ομάδας. Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν προετοιμασία με την ομάδα Νέων
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: