Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

«Δύσκολη η Μπριζ, αλλά μπορεί ο Παναθηναϊκός»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκλείσει την Κλαμπ Μπριζ, αν και δεν πρόκειται για καθόλου εύκολο αντίπαλο, εξέφρασε ο Στέργος Μαρίνος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δύσκολη η Μπριζ, αλλά μπορεί ο Παναθηναϊκός»
Παίζοντας στη Σαρλερουά, ο Στέργος Μαρίνος γνωρίζει καλύτερα από τους περισσότερους Έλληνες ποια είναι η Κλαμπ Μπριζ, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 28χρονος μπακ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτήρισε εφικτή για τους «πράσινους» την πρόκριση, ωστόσο επισήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν και τα ατού, όπως και τις αδυναμίες των δευτεραθλητών Βελγίου.

Αναλυτικά, ο Στέργος Μαρίνος μίλησε στους Νίκο Κατσαρό και Σταύρο Χονδροθύμιο για:

-τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού: «Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν παύει να αποτελεί μία δύσκολη ομάδα. Ξέρουν και στον Παναθηναϊκό με τι έχουν να κάνουν, αφού αντιμετώπισαν την Μπριζ. Πιστεύω πως έχει πιθανότητες να περάσει. Είναι πάντως πολύ καλύτερη ομάδα από τη Σταντάρ Λιέγης που αντιμετώπισε πέρσι ο Παναθηναϊκός».

-τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός από την Μπριζ: «Πρέπει να προσέξει πολλά πράγματα. Το καλό είναι πως είναι αρχή της περιόδου και καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Η Μπριζ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, παίζει πολύ επιθετικά, θέλει να έχει την κατοχή και διαθέτει παίκτες που πάνε στο ένας με έναν. Κατά τη γνώμη μου ήταν η καλύτερη ομάδα στο Βέλγιο την περασμένη σεζόν, αλλά στα play offs της βγήκε η κούραση».

-τις αλλαγές στην Μπριζ το καλοκαίρι: «Απέκτησε τον Βάνακεν από τη Λόκερεν, έναν πολύ καλό μεσοεπιθετικό. Πιστεύω πως θα στηριχτεί περισσότερο στον περσινό κορμό».

-τις αδυναμίες της Μπριζ: «Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά, ειδικά στα play offs σε κανένα παιχνίδι δεν μπήκε δυνατά και σχεδόν σε όλα κυνηγούσε στο σκορ. Δεν ξέρω αν είναι έλλειψη συγκέντρωσης ή κάτι άλλο, αλλά γενικά δεν μπαίνει από το πρώτο λεπτό δυνατά στα παιχνίδια».









*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: