Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ...τη Δευτέρα!!

Το ενδιαφέρον όλων των φίλων του Άρη στρέφεται πλέον στη γενική συνέλευση της Δευτέρας που θα κρίνει την επόμενη μέρα.
Η πιο μεγάλη ώρα είναι ...τη Δευτέρα
Στο Βελλίδειο και στη συνέχιση της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ έχει στραφεί πλέον το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη μετά την ανακοίνωση ότι τη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι εργασίες της.
Το σίγουρο είναι ότι ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης, αναμένεται να παρθούν μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Άρη και τη διαχείριση της επόμενης μέρας που είναι και το ζητούμενο.

Το άσχημο είναι ότι η γενική συνέλευση θα συνεχιστεί τη Δευτέρα κάτω από την ασφυκτική πίεση που δημιουργούν οι υποχρεώσεις που είναι ανοικτές για την διοίκηση, καθιστώντας επιτακτική την εξεύρεση λύσης που θα εγγυάται την παροχή οξυγόνου στην ομάδα, αφού μέσα στο επόμενο διάστημα θα χρειαστεί ποσό που ξεπερνά τα 2εκ ευρώ.
Είναι χρήματα που αφορούν ανάγκες της αδειοδότησης αλλά και της εφορίας στην οποία πρέπει να καταβληθεί ξανά ένα ποσό που φθάνει τις 220.000 ευρώ.

Ο Θανάσης Αθανασιάδης θα αναλύσει το πλάνο του για τον τρόπο που νομίζει ότι θα επιτευχθεί μια αναστροφή της άσχημης κατάστασης και κυρίως θα εγγυηθεί την αναγκαία εισροή χρημάτων για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υποχρεώσεις. Τα μέλη θα είναι αυτά που θα αποφασίσουν αν θα δώσουν το ΟΚ ή όχι αφού ακούσουν πρώτα και ζυγίσουν όλα τα δεδομένα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: