Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Έκπληξη το ότι έμεινε έξω ο Κλάους»

Ο πρώην συνεργάτης του Όττο Ρεχάγκελ όταν ήταν στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος, Γιάννης Τοπαλίδης, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", σχολίασε την λίστα της προεπιλογής του Φερνάντο Σάντος, για τα τελικά του EURO 2012, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Για την παρουσία του Κώστα Χαλκιά στη λίστα τόνισε: "Δεν είμαι της γνώμης ότι ο Χαλκιάς θα έπρεπε να βρίσκεται στην προεπιλογή για το EURO 2012, βάσει απόδοσης. Του λείπει η ταχύτητα των κινήσεων, είναι αργός. Ο Ρεχάγκελ τον είχε σαν δεύτερο τερματοφύλακα, αλλά δεν έπαιζε σχεδόν ποτέ, καθώς για τον Γερμανό, ο πρώτος πορτιέρο ( ο Νικοπολίδης) ήταν αυτός στον οποίο είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Είναι της άποψης ότι ο τερματοφύλακας θα πρέπει να μπορεί να κερδίζει παιχνίδια".

Ενώ παραδέχθηκε πως περίμενε να είναι στην προεπιλογή και ο Αθανασιάδης: "Εϊναι έκπληξη για μένα ότι ο Αθανασιάδης έμεινε εκτός EURO. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της φετινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά φυσικά ο Σάντος με τους συνεργάτες του έχουν παρακολοθήσει καλύτερα τους παίκτες. Η επιλογή του Μαλεζά από την άλλη μου φάνηκε πολύ καλή κίνηση".

Τέλος σε ερώτηση για την πορεία που πιστεύει ότι θα έχει η Εθνική στο φετινό πανευρωπαϊκό είπε: "Η τελική φάση μίας τέτοιας διοργάνωσης έχει τις ιδιαιτερότητές της, Όλα μπορούν να συμβούν". 
 
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: