Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Ένας αρχηγός δεν φέρεται έτσι»

«Ένας αρχηγός δεν φέρεται έτσι»
Ποτέ δεν θα είχε την αντίδραση του Τζον Τέρι στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, ο Φίλιπ Λαμ, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος είναι ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βλάψει την ομάδα του, όπως ο Άγγλος αμυντικός τη δική του. Ο δεξιός μπακ των Βαυαρών καταδίκασε την κίνηση του αρχηγού της Τσέλσι, ο οποίος χτύπησε τον Αλέξις Σάντσες και δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Champions League, λέγοντας ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο γήπεδο.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με εξέπληξε όχι τόσο η κόκκινη κάρτα, όσο ο τρόπος που αντέδρασε και την δέχτηκε. Αν ήταν κάτι ανεύθυνο; Ας πούμε απλά ότι εγώ δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, γιατί είμαι ο αρχηγός της ομάδας και δεν θα ήθελα ποτέ να την βλάψω με αυτόν τον τρόπο», ήταν τα λόγια του.

Επιπλέον ο Λαμ τόνισε ότι δεν αποτελεί πλεονέκτημα για την Μπάγερν το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί ο Τέρι, από την στιγμή που και η ομάδα του έχει σημαντικές απουσίες, τις οποίες θα πρέπει να καλύψει και ότι μόνος στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο τελικός γίνεται στο γήπεδο των Βαυαρών, ο αρχηγός του συλλόγου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να χάσουμε το Κύπελλο μέσα στο σπίτι μας; Είναι κάτι που δεν θέλω να το σκέφτομαι καν. Είμαι από το Μόναχο και το να ηττηθούμε στην έδρα μας θα μου κοστίσει πάρα πολύ. Ωστόσο, πιστεύω ότι δεν θα απογοητευτώ».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: