Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Μέχρι και στο CAS θα πάει για Σηφάκη!!

Σε δέκα μέρες θα εκδικαστεί από την πρωτοβάθμια επιτροπή η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Μιχάλης Σηφάκης με την οποία διεκδικεί 988.000 ευρώ.
Μέχρι και στο CAS θα πάει για Σηφάκη
Η κίνησή του 28χρονου τερματοφύλακα να ενεργοποιήσει τον όρο των 800.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του και αφορά την προστατευόμενη περίοδο, τον έχει καταστήσει persona non grata στη Θεσσαλονίκη και καθιστά πολύ δύσκολο να βρεθεί και σημείο επαφής μεταξύ των δυο πλευρών ώστε να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση.
Άλλωστε για να υπάρξει τέτοια θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής μέσω του δικηγόρου του που χείρίζεται την υπόθεση να ρίξει πολύ νερό στο κρασί του και να μειώσει αρκετά την αποζημίωση που εξακολουθεί να ζητά.
Στην τελευταία επαφή που είχαν οι δικηγόροι των δυο πλευρών ο Σηφάκης για να αποσύρει την προσφυγή ζήτησε ένα ποσό 300.000 ευρώ συν φυσικά τις 188.000 ευρώ που είναι τα υπόλοιπα δεδουλευμένα του. Ζήτησε δηλαδή στην ουσία το ποσό των 200.000 ευρώ που θα πάρει ο ΑΡΗΣ σε περίπτωση που ο 28χρονος πάει στο Euro, και κάποια χρήματα πιυ αφορούν δικαστικά έξοδα και αμοιβές του ατζέντη του. Το ποσό αυτό, κρίνεται παράλογο, ξέχωρα που ανάγεται στη σφαίρα του ανήθικου, από την πλευρά της διοίκησης που δεν δέχεται να καταβάλει αποζημίωση παρά μόνο τα δεδουλευμένα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι, η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 28 του μήνα και οι κίτρινοι αισιοδοξούν ότι ακόμη και αν χρειαστεί να φτάσουν στο CAS όπως έγινε με τον Κάμπορα, θα δικαιωθούν. 

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: