Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Το σκέφτονται για Πρίντεζη οι Νικς!

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχουν τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη για το ΝΒΑ και σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα δεν αποκλείεται να ζητήσουν από τον διεθνή φόργουορντ να κάνει σύντομα το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!
Το σκέφτονται για Πρίντεζη οι Νικς

Σημερινό δημοσίευμα της nypost.com κάνει ειδική αναφορά στον Γιώργο Πρίντεζη χαρακτηρίζοντας τον διεθνή φόργουορντ και πρωταθλητή Ευρώπης πλέον με τον Θρύλο σαν το «πιο καυτό όνομα» αυτή τη στιγμή στη γηραιά ήπειρο. Βεβαίως το νικητήριο καλάθι του στον τελικό της Ευρωλίγκας δεν ήταν αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον των Αμερικανών αλλά απλώς το κερασάκι στη φετινή… τούρτα. Ο «Πριντ» πραγματοποιεί μια τρομερή σεζόν με τον Θρύλο παρουσιάζοντας παράλληλα τεράστια βελτίωση σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα σε αυτούς που μειονεκτούσε τα προηγούμενα χρόνια, όπως το μακρινό σουτ.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, άνθρωπος από το ΝΒΑ βρέθηκε στην Πόλη για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και είπε για τον Πρίντεζη: «Αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρα του. Το ΝΒΑ υπάρχει πάντα στο μυαλό του αλλά δεν θα έρθει για ένα χρόνο. Θέλει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο».
Στην συνέχεια γίνεται αναφορά και στα δύο εμπόδια για τους Νικς στην περίπτωση του Πρίντεζη. Πρώτον ότι δεν μπορούν να τον δοκιμάσουν το καλοκαίρι στα camp που διοργανώνουν λόγω Εθνικής και δεύτερον ότι δεν μπορούν παρά του προσφέρουν ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο -όπως σε κάθε ρούκι- την στιγμή που ο άσος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη θα παίρνει προφανώς πολύ περισσότερα χρήματα.  Ωστόσο, κάτι οι φετινές επιδόσεις του Πρίντεζη κάτι το ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχουν κάνει τις σειρήνες του ΝΒΑ να ηχούν δυνατά…
Στο δημοσίευμα φιλοξενείται και η άποψη ενός ακόμα σκάουτερ από το ΝΒΑ για τον Πρίντεζη που αναφέρει: «Μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή αλλαγή για την θέση 4. Πιο παλιά έπαιζε μόνο μέσα στη ρακέτα αλλά πλέον επιτίθεται και από την περιφέρεια και αυτό τον έχει κάνει πιο χρήσιμο. Είναι ένας σκληρός παίκτης που θα προσφέρει πολλά σε μια ομάδα, όπως να μαζέψει ριμπάουντ και χαμένες μπάλες, να κάνει κλεψίματα και γενικά να έχει πολύ καλή αμυντική παρουσία».
Πηγή: Katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: