Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πλεονέκτημα για Ουνιβερσιδάδ της Χιλής!!

Ισοπαλία με 1-1 απέσπασε η Ουνιβερσιδάδ της Χιλής στην Παραγουάη απέναντι στην Λιμπερτάδ και έκανε το πρώτο βήμα προς τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Οι κάτοχοι του Κόπα Σουνταμερικάνα πέρασαν δύσκολες στιγμές, αλλά «απέδρασαν» με θετικό αποτέλεσμα. Σημειώνουμε πως ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Χιλή τα ξημερώματα της επόμενης Παρασκευής (25/05).
Μόλις στο όγδοο λεπτό, ο Βίκτορ Κάσερες άνοιξε το σκορ, ύστερα από οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων. Η Λιμπερτάδ αύξησε την πίεση προς την αντίπαλη εστία και ο Χοσέ Νούνιεζ, κορυφαίος του γηπέδου, ετοίμασε το 2-0 στον Μίγκελ Σαμούδιο στο 35ο λεπτό, αλλά ο αμυντικός των Παραγουανών δεν κέρδισε τον Τζόνι Χερέρα. Στο 42ο λεπτό, όμως, ο Ευγένιο Μένα απώλεσε ευκαιρία για το 1-1, αλλά το συγκεκριμένο σκορ διαμορφώθηκε στο 55ο λεπτό, όταν ο Γκουστάβο Λορενζέτι ξεπέρασε το εμπόδιο του Ροντρίγκο Μουνιόζ με δυνατό σουτ.
Στο 88ο λεπτό, μάλιστα, οι Χιλιανοί ζήτησαν πέναλτι, αλλά τελικά ο Εμίλιο Χερνάντεζ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Σε κάθε περίπτωση, η Ουνιβερσιδάδ θέλει νίκη ή «λευκή» ισοπαλία στον επαναληπτικό, ώστε να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Νότιας Αμερικής. Ακριβώς το αντίθετο επιδιώκει, προφανώς, η Λιμπερτάδ.
Λιμπερτάδ: Μουνιόζ, Νασούτι, Μπονέτ (58' Γκαμάρα), Σαμούδιο, Μπενέγκας, Κάσερες, Ακουίνο, Κιβέγι (85' Καμπαγιέρο), Αγιάλα, Νούνιεζ, Βελάσκεζ (74' Μενέντεζ).
Ουνιβερσιδάδ της Χιλής: Χερέρα, Οσόριο, Γκονζάλεζ, Ρόχας, Μένα, Ροντρίγκεζ (80' Χερνάντεζ), Αράνγκουιζ, Ντίαζ, Λορενζέτι (87' Ασεβέδο), Ιτούρα, Γκαλέγκος (57' Μαγκάλαες).





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: