Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

To φινάλε του Νικόλα!!

To φινάλε του Νικόλα!
Σχεδόν εκλιπαρώντας του πήραν τη φανέλα, σε μία συγκλονιστική στιγμή, όπως την κατέγραψε η κάμερα της NOVA.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, στο τελευταίο παιχνίδι του, όπως όλοι υποψιάζονται μπροστά στο κοινό της ΑΕΚ, αποθεώθηκε και το χάρηκε διπλά.

Και γιατί η ομάδα του νίκησε, αλλά και γιατί ο ίδιος σκόραρε.

Του Μιχάλη Τσόχου

Και σαν να το ήθελε ο Θεός του ποδοσφαίρου, το τελευταίο ματς του Λυμπερόπουλου στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, διότι είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα πάει και στο Euro, θα είναι ένα πολύ σημαντικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που αγαπήθηκε και δοξάστηκε όσο κανείς. ΑΕΚ εναντίον ΠΑΟ την ερχόμενη Κυριακή, στο τελευταίο ματς του «Λύμπε» είναι κάτι που του άξιζε του Νικόλα να το ζήσει και θα το ζήσει.

Όπως είναι ωραίο και για την διαδικασία των πλέι-οφ, αλλά και του φετινού πρωταθλήματος γενικότερα, ότι η χρονιά θα τελειώσει στο ΟΑΚΑ με ένα ντέρμπι-τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League, η συμμετοχή στα οποία μπορεί να αποδειχτεί σωτηρία και για τα ταλαιπωρημένα ταμεία των δύο συλλόγων.

Σε αυτό, λοιπόν, το ματς ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα πει το αντίο σε μία πολύ μεγάλη καριέρα που σημαδεύτηκε από τη μη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, αλλά και από μία σειρά καταπληκτικές ενέργειες και γκολ που τον τοποθετούν πολύ ψηλά στην λίστα με τους κορυφαίους Ελληνες επιθετικούς όλων των εποχών.

Θέση η οποία ενισχύεται από το ήθος και την αξιοπρέπεια αυτού του παιδιού που… γέρασε ποδοσφαιρικά, αλλά την τέχνη ακόμη δεν την ξέχασε…


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: