Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Και στο βάθος… Κούπερ!!

Και στο βάθος… Κούπερ
Συνάντηση με τον μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα, Αλεχάντρο Καμάνιο, θα έχει σήμερα η διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος είναι πολύ πιθανό να παραμείνει με μειωμένες αποδοχές, ενώ στο τραπέζι θα πέσει και το όνομα του Έκτορ Κούπερ, που εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη.

Ο Αργεντινός προπονητής κερδίζει πόντους. Μπορεί να μην είναι νέος (57 ετών) ή… Ισπανός, ωστόσο έχει εργαστεί επί σειρά ετών στη συγκεκριμένη χώρα (Μαγιόρκα, Βαλένθια, Μπέτις, Σανταντέρ) και έχει πλούσιο βιογραφικό. Παράλληλα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς πριν μετακομίσει στη Ράσινγκ και στη συνέχεια στην Ορντουσπόρ, είχε δουλέψει με επιτυχία στον Άρη.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να εξετάζουν και περιπτώσεις… αυθεντικών Ισπανών. Μετά τη συμφωνία του Μίτσελ να παραμείνει στη Σεβίλλη, οι στόχοι αναπροσαρμόστηκαν. Ο Χουάν Μαρτίνεθ δεν συμφώνησε με τη Λεβάντε και ο Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ έμεινε ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγεκάνο, δύο περιπτώσεις που αρέσουν. Όσο για τον Σέρβο, αλλά γαλουχημένο στο ισπανικό ποδόσφαιρο επί μία 15ετία Μίροσλαβ Τζούκιτς, μειονέκτημα για εκείνον αποτελεί το γεγονός ότι θα έχει υποχρεώσεις με τη Βαγιαδολίδ μέχρι και τον Ιούνιο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Δεν αποκλείεται στη λίστα να προστεθούν κι άλλοι προπονητές, καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα βρεθεί το Σάββατο στο Μόναχο για τον τελικό του Champions League και είναι δεδομένο πως οι μάνατζερ θα κάνουν… ουρά για να προτείνουν πελάτες τους.

Ο Γκάμπριελ Σούρερ, που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα που υπηρέτησε ως αμυντικός. «Ακόμη δεν είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό. Ίσως μετά από δύο χρόνια στην Αργεντινή, να είμαι σε θέση να αναλάβω τέτοια ευθύνη», τόνισε ο τεχνικός της Λανούς.

Σε ό,τι αφορά στη μεταγραφολογία, που συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, είναι σχεδόν απίθανο να δαπανηθούν χρήματα για την απόκτηση ξένων παικτών χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή, παρά μόνο για κάποιον παίκτη από την ελληνική αγορά.

* Η ομάδα του Ολυμπιακού έκανε τα ξημερώματα στην Αυστραλία την πρώτη της προπόνηση εν όψει του φιλικού με τη Βίκτορι της Μελβούρνης.

* Χθες, πρώτη μέρα ανανέωσης των καρτών διαρκείας για τους περσινούς κατόχους, 255 φίλοι του Ολυμπιακού «έκλεισαν» θέση στο γήπεδο και για τη νέα σεζόν. Η περίοδος ανανεώσεων διαρκεί ως τις 6 Ιουνίου, ενώ από τις 11 Ιουνίου θα μπορούν να αποκτήσουν διαρκείας κι όσοι δεν είχαν πέρυσι.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: