Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Στις 28/05 η εκδίκαση προσφυγής Σηφάκη!!

Η οργή για την κίνηση του Μιχάλη Σηφάκη να ενεργοποιήσει τον όρου που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του περί «προστατευόμενης περιόδου», στην οδό Αλκμήνης ξεχειλίζει.
Και χθες, τα σχόλια περί αυτού ήταν ποικίλα, την ίδια ώρα που ο κόσμος από την πλευρά του δείχνει την οργή του με κάθε τρόπο, «στολίζει» τον Κρητικό με διάφορους χαρακτηρισμούς δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο ανεπιθύμητος είναι πλέον στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την κίνηση διεκδίκησης του ποσού των 988 χιλιάδων ευρώ. Η προσφυγή που κατέθεσε ο Σηφάκης αναμένεται να εκδικαστεί στις 28 του μήνα.

Τόσο η πλευρά της ΠΑΕ Άρης, όσο και η πλευρά Σηφάκη, κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, έδωσαν απαντήσεις. «Διεκδικούμε ότι προβλέπεται στο συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει με τον Άρη. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αυτό το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ, αναγράφετε στο συμβόλαιο. Δεν λέμε ότι θα το πάρουμε όλο ή ότι δεν θα πάρουμε τίποτα. Θα πάρουμε αυτά που θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Αυτή η κίνηση είναι το απόσταγμα 2,5 μηνών κοροϊδίας! Ο Μιχάλης δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε θα κάνω προσφυγή» σχολίασε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Παύλος Τοπίδης. Η ΠΑΕ Άρης, από την άλλη, με δηλώσεις του κ. Ζαμπέτα εξέφρασε την οργή της για τη στάση του Σηφάκη, τονίζοντας (στο Libero) ότι ανήκει σ? αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν τον Σύλλογο. «Δεν έδειξε καλό χαρακτήρα και ενώ είχε εξασφαλίσει τα χρήματα του πήγε κι έκανε αυτή την κίνηση ζητώντας αυτό το μεγάλο ποσό. Θα φύγει τώρα ο Σηφάκης από τον Άρη αλλά ο Άρης είναι μεγάλος και θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς τον Σηφάκη», σχολίασε μεταξύ άλλων..

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: