Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

«Καταθέτουμε πρόταση σήμερα»

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Άρης Ενότητα" Παναγιώτης Στεφανίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και ανέφερε ότι σήμερα κιόλας θα κατατεθεί από την πλευρά του η πρόταση για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά ο κ. Στεφανίδης τόνισε:

«Δεν είχαμε πρόσβαση στο λογιστήριο, υπήρχαν δεδομένα που άλλαξαν μετά από συνάντηση που έγινε, τα επεξεργαζόμαστε και προσπαθούμε να φτιάξουμε την πρότασή μας. Σίγουρα θα καταθέσουμε το δικό μας πλάνο βιωσιμότητας στη Λέσχη, υπάρχουν θέματα που επιδέχονται επίλυσης, αντιμετωπίζουμε ένα θέμα με το πόσα χρήματα χρειάζονται σε πρώτο βαθμό για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις.

Τα στοιχεία ανατράπηκαν, προσπαθώ να βγάλω άκρη και με τις επιταγές που κυκλοφορούν. Κοιτάμε πόσα είναι τα απαιτητά χρήματα. Δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα αυτή τη στιγμή. Είχα την αίσθηση για πιο μικρά νούμερα και τώρα μου αναφέρθηκαν μεγαλύτερα, αλλά ακόμη δεν μπόρεσα να τα διασταυρώσω. Μέχρι την Τρίτη ήμασταν έτοιμοι για να προτείνουμε τον τρόπο εξόδου από την κρίση, αλλά τώρα μου αναφέρθηκαν κάποια νέα νούμερα.

Ήρθε και η προσφυγή του Σηφάκη, αλλά και το θέμα με το Λάκκωμα. Θα καταθέσουμε πρόταση σήμερα, πιέζει ο χρόνος. Η δική μας πεποίθηση είναι ότι μπορεί ο Άρης από μόνος του να αντεπεξέλθει, αλλάζοντας κάποια πράγματα και με τη βοήθεια του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: